Libnet.ro
UNICEF

18:30

COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII: Licitatie pentru construirea unui nou stadion la Timisoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII: Licitatie pentru construirea unui nou stadion la Timisoara

Compania Nationala de Investitii CNI) a alocat 700. 000 de lei si a lansat o licitatie pentru intocmirea documentatiei necesare in vederea construirii unei noi arene sportive, la Timisoara, cu 30. 000 de locuri, pe locul actualului stadion, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

DigiSport: S-a dat startul pentru construirea unui nou stadion in Romania. Va costa 50 de milioane de euro si va fi de 5 stele

Timisoara va avea un nou stadion. Vechea arena Dan Paltinisanu va fi demolata si va lasa locul unei alteia care va fi incadrata in categoria UEFA 4.

Investitie de 363,3 milioane euro pentru construirea unui pod peste Dunare

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat, luni, Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei, informeaza news. ro.

Compania Nationala de Investitii anunta: Stadion nou la Timisoara, o arena de 30.000 de locuri

Compania Nationala de Investitii CNI) a alocat 700. 000 de lei si a lansat o licitatie pentru intocmirea documentatiei necesare in vederea construirii unei noi arene sportive, la Timisoara, cu 30. 000 de locuri, pe locul actualului stadion.

363 de milioane de euro pentru construirea podului peste Dunare in Braila

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila. Proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pe.

FEDR investeste 363,3 milioane euro pentru construirea podului peste Dunare la Braila

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat luni Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei.

PENTRU REFINANTAREA UNUI CREDIT DE 6,7 MILIOANE EURO COCOR se imprumuta la OTP Bank

COCOR se imprumuta la OTP Bank, pentru refinantarea unui credit de 6,7 milioane euro, conform unui comunicat de presa al bancii. Acesta arata: OTP Bank Romania a semnat, recent, un contract cu Cocor Bucuresti, compania care opereaza centrul comercial situat in centrul vechi al Bucurestiului. Contractul prevede un imprumut care va permite COCOR sa refinanteze un credit de 6,7 milioane de euro, contractat anterior. Conform tranzactiei, suma va fi rambursata in 10 ani, implicand transe lunare egale si pastrarea garantiilor aprobate de consiliu.

Fondul European de Dezvoltare Regionala investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare la Braila: Cand ar trebui sa fie finalizat proiectul

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, potrivit unui comunicat de presa al Reprezentantei Comisiei Europene.

SONDAJ Romanii, tot mai activi in cautarea unui nou loc de munca. Unde au dorit sa se angajeze in luna august

Interesul romanilor pentru un nou loc de munca e in crestere. in luna august, companiile au inregistrat cu 11% mai multe aplicari la joburi comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui sondaj Bestjobs.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )