Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania PetrolExportImport, una dintre cele mai vechi din Romnia, intra n faliment

Hotnews Hotnews,
 Compania PetrolExportImport, una dintre cele mai vechi din Romnia, intra n faliment

Tribunalul Bucuresti a dispus intrarea in faliment prin procedura simplificata a debitorului PetrolExportImport si a numit lichidator judiciar provizoriu Casa de Insolventa Ionescu si Sava, potrivit unui anunt publicat pe Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Hotnews

Tabloul complet de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a scapat de una dintre cele mai importante adversare, dar va da peste...

Simona Halep si-a aflat toate adversarele de la Turneul Campioanelor. Ultima jucatoare calificata la Singapore este cehoaica Karolina Pliskova, dupa ce Kiki Bertens locul 10 WTA) a fost eliminata de la turneul d.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Alegeri Bavaria: CSU a obtinut unul dintre cele mai slabe rezultate electorale din ultimii ani

Aliatii bavarezi ai cancelarului german Angela Merkel CSU), au obtinut duminica cel mai slab rezultat electoral din 1950, directionand voturile spre partidul de extrema-dreapta AfD si cel ecologist, intr-un regres care genereaza tensiuni in guvernul national predispus la criza, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Blugii care au secat marea! BBC: Este unul dintre cele mai mari dezastre ecologice (FOTO)

Secarea Marii Aral, din Kazahstan, este pusa pe seama cultivarii bumbacului si productia blugilor, potrivit unui documentar. in locul marii Aral acum este desert, marea din Kazahstan incepand sa scad.

Ionut Budisteanu, unul dintre cei mai influenti tineri din lume, stie cum va arata lumea de maine!

Ionut Budisteanu a devenit bursier al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei cand avea 15 ani. in 2013 a obtinut recunoasterea internationala, dupa ce a obtinut marele premiu la una dintre cele .

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o noua DRAMA zguduie lumea MUZICII POPULARE: Din pacate a murit CELEBRA INTERPRETA iubita de toti romanii...

Muzica populara a cunoscut o noua tragedie in urma cu cateva saptamani. O cunoscuta cantareata si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Este vorba despre Ramona Fabian, una dintre cele mai.

Stop OUG! Pna aici! Proteste anuntate luni seara n Piata Victoriei din Bucuresti si n Piata Unirii din Cluj fata de ordonanta de modificare a legilor justitiei

Un protest impotriva adoptarii Ordonantei de Urgenta de modificare a legilor justitiei este anuntat luni, incepand cu ora 17:30, in Piata Victoriei din Bucuresti. Un protest similar este program si in Piata Unirii din Cluj, luni, incepand cu ora 19:00. Guvernul a adoptat OUG de modificare a legilor Justitiei in sedinta de luni dimineata, una dintre cele mai importante modificari fiind aceea ca procurorii care vor sa faca parte din DIICOT sau DNA trebuie sa aiba 10 ani de vechime in profesie.

Medicii din Marea Britanie au gasit o solutie pentru singuratate. Ce li se va prescrie pacientiilor

Medicii din Marea Britanie vor incepe sa prescrie clase de gatit si alte activitati de grup. Decizia vine dupa ce Theresa May a declarat ca singuratatea este una dintre cele mai mari provocari medicale.

incepe a doua etapa de lucrari pentru extinderea uneia dintre cele mai aglomerate strazi ale Brasovului

Lucrarile de extinderea a strazii 13 Decembrie cu inca o banda pe sens, demarate in aceasta vara, vor continua in perioada urmatoare pe portiunea dintre fostul transformator al RATBV si magazinul Lidl.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )