Libnet.ro
UNICEF

10:45

Medicii din Marea Britanie au gasit o solutie pentru singuratate. Ce li se va prescrie pacientiilor

Antena3 Antena3,
Medicii din Marea Britanie au gasit o solutie pentru singuratate. Ce li se va prescrie pacientiilor

Medicii din Marea Britanie vor incepe sa prescrie clase de gatit si alte activitati de grup. Decizia vine dupa ce Theresa May a declarat ca singuratatea este una dintre cele mai mari provocari medicale. continuă pe Antena3

Zeci de mii de teste de sarcina au fost retrase de la vanzare din Marea Britanie. Motivul este naucitor

Peste 58,000 de teste de sarcina de la compania ClearSimple au fost retrase de la vanzare din Marea Britanie pentru ca dadeau un rasuns pozitiv fals. Compania a retras rapid testele dupa ce mai mute.

Incident infricosator pe un aeroport din Marea Britanie. Un avion a aterizat pe laterala

Un avion Boeing 757-200 a aterizat, vineri, pe aeroportul din Bristol, Marea Britanie, in conditii extreme, pe laterala. Rafalele de vant atingeau 150 de kilometri pe ora. Aeronava, care apartine companiei.

Romanul care avea sclavi, retinut de politistii din Marea Britanie

Politistii au retinut un cetatean roman suspectat de sclavie moderna, dar acesta a fost eliberat ulterior, sub conditia controlului judiciar. Doi romani au fost salvati de catre politistii din Barnsley.

Marea Britanie: Studentii de la Universitatea din Bristol strng bani pentru a trimite un portar n vacanta pe care nu a mai avut-o de un deceniu

Herman Gordon, un paznic de la Universitatea din Bristol, a primit un cadou cu totul neasteptat. in aceasta vara, studentii universitatii din Marea Britanie au decis ca a venit timpul sa-l rasplateasca pentru toate eforturile lui si sa-I ofere o vacanta pe care nu a mai avut-o de mai bine de un deceniu, scrieCNN.

Dezastrul va lovi Marea Britanie: Va ploua in doua zile cat pentru o luna

Furtuna Callum va lovi, vineri, multe zone din Marea Britanie, care se va manifesta prin cantitati mari de ploi, iar vantul va sufla cu peste 110 kilometri la ora, relateaza Press Association citat de.

Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit de politistii ialomiteni

Un autoturism cautat pentru confiscare de autoritatile britanice a fost depistat de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Ialomita.

Se dusese la spital sa nasca, insa cand mama a vrut sa vada bebelusul, medicii din Ploiesti au ezitat sa i-l arate. Este un caz rar

Se dusese la spital sa nasca, insa cand mama a vrut sa vada bebelusul, medicii din Ploiesti au ezitat sa i-l arate. Este un caz rar. Mai precis, copilul de la Maternitatea din Ploiesti s-a nascut cu.

Marea Britanie si UE, acord pe Brexit?

Negociatorii din partea Marii Britanii si UE pentru Brexit ar fi ajuns la un acord privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europena, informeaza Politico, citand trei diplomati ai UE. Negociatorii-sefi ai Uniunii Europene au refuzat sa comenteze aceasta informatie.

Un batran de 90 de ani a fost gasit vinovat pentru moartea fiicei sale vitrege datorita unei bratari sportive

Un batran de 90 de ani a fost gasit vinovat de moartea fiicei sale vitrege datorita unei bratari sportive Autpritatiile din California au condamnat un barbat de 90 de ani la inchisoare dupa ce au ga.

VIDEO Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM: Frecventele 5G reprezinta o resursa a statului romn asa cum sunt si resursele din Marea Neagra. Loc este sa vina si operatori noi la licitatia care va avea loc spre finele anului viitor

Se tot vorbeste zilele acestea despre resursele de la Marea Neagra. Si frecventele 5G reprezinta o resursa a statului roman si m-as bucura ca licitatia sa fie un succes, la fel cum a fost si licitatia 4G. , a declarat luni Sorin Grindeanu, presedintele arbitrului telecom ANCOM). intrebat daca se asteapta sa vina si jucatori noi la aceasta licitatie, Grindeanu a spus ca pentru oricine vine inseamna investitii mai mari pentru ca trebuie sa o ia de la zero, dar nu pot spune ca nu m-ar bucura sa avem o competitie mai mare. Loc este vina sa vina si operatori noi la licitatia pe care o s-o avem spre finalul anului viitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )