Libnet.ro
UNICEF

16:30

O companie activa in Romania cumpara cel mai mare producator de energie din Bulgaria

România Liberă România Liberă,
O companie activa in Romania cumpara cel mai mare producator de energie din Bulgaria

Compania Eurohold, proprietarul fimei Euroins Romania, a cumparat filialele companiei CEZ Group din . continuă pe România Liberă

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Cinci oameni au murit

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute din India SII), cel mai mare producator de vaccinuri .

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Compania este implicata in producerea vaccinului impotriva Covid-19

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta presa locala. im imaginile devenite virale peretelele de socialiare se vede cum un imens nor.

VIDEO Incendiu la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta televiziunile locale, care precizeaza insa ca productia de vaccinuri impotriva Covid-19 nu este afectata, citate de AFP.

VIDEO Incendiu in India, la instalatia celui mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute of India - cel mai mare producator de vaccinuri din lume, potrivit unor imagini difuzate de televiziuni locale, insa presa scrie ca productia de vaccinuri impotriva covid-19 nu era afectata, relateaza AFP.

Cel mai mare furnizor de energie electrica anunta reduceri de pret pentru consumatorii care nu au optat pentru piata libera

Cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, care deserveste 3,2 milioane de consumatori casnici din 18 judete, a anuntat reducerea tarifelor pentru consumatorii care nu au optat inca pentru incheierea contractelor in piata libera.

Bill Gates a devenit cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume, cunoscut mai degraba pentru talentul sau ca programator decat pentru dragostea de peisaje naturale, a strans intr-o discretie totala 98. 000 de hectare de terenuri agricole in Statele Unite, adica suficient cat sa fie cel mai mare proprietar privat in domeniul latifundiar, relateaza Forbes.

5 oameni au murit in incendiul produs la Serum Institute din India, cel mai mare producator mondial de vaccinuri

Cinci persoane si-au pierdut viata in incendiul produs, joi, in complexul Manjari, din cadrul Serum Institute din India, considerat a fi cel mai mare producator de vaccinuri din lume.

A izbucnit un incendiu la cea mai mare fabrica de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit astazi la Serum Institute din India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, relateaza presa internationala.

Navalnii il ataca pe Putin din inchisoare: imagini cu cel mai mare secret al presedintelui rus

Un film de aproape 2 ore, care deja a adunat milioane de vizualizari pe YouTube, le dezvaluie rusilo.

Piata auto din UE a avut anul trecut cea mai mare scadere de cand exista statistici

Piata masinilor noi a scazut in statele UE cu 24% anul trecut, fiind cea mai mare scadere de cand exista statistici ACEA, iar nivelul de 9,9 milioane de masini este cel mai mic inregistrat de cand asociatia publica date anuale. Piata romaneasca a scazut cu 22%, iar dintre pietele mari, cea spaniola a scazut cel mai mult, cu 32%. Dintre toate pietele auto, Danemarca a scazut cel mai putin 12%), iar Croatia cel mai mult 43%).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )