Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Incendiu in India, la instalatia celui mai mare producator de vaccinuri din lume

Adevărul Adevărul,
VIDEO Incendiu in India, la instalatia celui mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute of India - cel mai mare producator de vaccinuri din lume, potrivit unor imagini difuzate de televiziuni locale, insa presa scrie ca productia de vaccinuri impotriva covid-19 nu era afectata, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Cinci oameni au murit

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute din India SII), cel mai mare producator de vaccinuri .

VIDEO Incendiu la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta televiziunile locale, care precizeaza insa ca productia de vaccinuri impotriva Covid-19 nu este afectata, citate de AFP.

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Compania este implicata in producerea vaccinului impotriva Covid-19

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta presa locala. im imaginile devenite virale peretelele de socialiare se vede cum un imens nor.

O companie activa in Romania cumpara cel mai mare producator de energie din Bulgaria

Compania Eurohold, proprietarul fimei Euroins Romania, a cumparat filialele companiei CEZ Group din .

A izbucnit un incendiu la cea mai mare fabrica de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit astazi la Serum Institute din India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, relateaza presa internationala.

5 oameni au murit in incendiul produs la Serum Institute din India, cel mai mare producator mondial de vaccinuri

Cinci persoane si-au pierdut viata in incendiul produs, joi, in complexul Manjari, din cadrul Serum Institute din India, considerat a fi cel mai mare producator de vaccinuri din lume.

MARCEL CIOLACU, DESPRE VIORICA DANCILA: Cea mai mare greseala - nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca greseala cea mai mare a Vioricai Dancila, fost premier si presedinte al PSD, a fost faptul ca nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului.

Dorian Popa, mana larga. Pe ce a dat 35.000 de euro: Cea mai mare greseala din viata mea

Dorian Popa a ajuns la un nivel care ii permite sa faca arogante. Casa de lux, masini scumpe, haine de ultima moda si accesorii in acelasi ton. Si daca aceste cheltuieli erau povestite fanilor dinainte ca acestea sa se intample, cea mai recenta, insa, a luat prin surprindere pe toata lumea. Dorian Popa, o noua .

Emmanuel Macron, apel catre Joe Biden: Presedintele Frantei isi doreste o implicare militara mai mare din partea SUA

Presedintele-francez Emmanuel Macron si-a exprimat marti speranta ca in vremea administratiei Biden Statele Unite ale Americii vor arata un angajament mai mare fata de lupta impotriva extremistilor.

8 secrete nestiute despre Simona Halep. Ce parte a corpului primeste cea mai mare atentie

O intreaga lume o cunoaste pe Simona Halep, insa nu multi sunt care care cunosc aceste secrete din viata marei noastre sportive. Simona Halep a facut cunoscute fanilor sai cateva lucruri pe care acestia nu le stiau despre ea. Tenismena se pregateste in prezent de turneele din Australia. Iata care sunt cele opt lucruri pe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )