Libnet.ro
UNICEF

20:45

O companie americana va deveni al treilea producator de gaze din Romania

Antena3 Antena3,
O companie americana va deveni al treilea producator de gaze din Romania

Compania americana Stratum Energy va deveni al treilea producator de gaze din Romania, dupa ce va investi 150 de milioane de dolari anul viitor in tara noastra, a declarat, ministrul delegat pentru Energie,. continuă pe Antena3

UPDATE Razvan Nicolescu: Compania Stratum Energy va deveni al deveni al treilea producator de gaz din Romania/ Afacerile companiei din Romania sunt conduse de Ion Popa, fost director Petrom

Compania Stratum Energy va deveni al deveni al treilea producator de gaz din Romania dupa Romgaz si Petrom, cu o productie anuala de peste 0,5 miliarde m3 dupa ce va investi peste 150 milioane dolari, anul urmator, in tara noastra, in dezvoltarea descoperirii de gaz conventional facuta, recent, de companie in zona Moinesti jud. Bacau), a anuntat ministrul delegat pentru Energie Razvan Nicolescu, in urma unei intalniri cu reprezentanti ai companiilor energetice americane. Amintim ca Stratum Energy Romania a anuntat in octombrie 2012 ca a descoperit zacaminte de gaze la Moinesti. Stratum Romania este condusa de Ion Popa, fost director al Petrom.

Compania americana Stratum Energy, al treilea producator de gaze din Romania

Compania americana Stratum Energy va deveni al treilea producator de gaze din Romania, dupa ce va investi 150 de milioane de dolari anul viitor in tara noastra, a declarat, vineri, pentru Agerpres, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Ministrul Energiei: Stratum Energy va deveni al treilea producator de gaz din Romania, cu o productie anuala de peste 500 de milioane de metri cubi

Compania Stratum Energy va deveni al treilea producator de gaz din Romania, dupa Romgaz si Petrom, cu o productie anuala de peste 0,5 miliarde de metri cubi, in urma unei investitii de peste 150 de milioane de dolari ce urmeaza sa fie realizata in 2015, a aratat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, intr-o postare pe Facebook.

Clujul are cea mai moderna sala de sport din Romania

Marti a fost finalizata constructia Salii Polivalente din Cluj, o arena inchisa care devine cea mai moderna si incapatoare din Romania.

Coldplay a promovat pe contul sau de Twitter o orchestra din Romania (VIDEO)

Trupa londoneza Coldplay a promovat pe contul sau de Twitter o orchestra din Romania. Componentii acesteia au interpretat intr-un mod clasic piesa celor de la Coldplay, A Sky Full Of Stars. Extrem de activi in.

Ce ii ofera statul companiei ENEL ca sa nu plece din Romania?

Autoritatile de la Bucuresti se afla in negocieri cu reprezentantii ENEL pentru a-i convinge sa nu iasa din Romania sau pentru a vinde afacerea companiilor autohtone. Ce vrea, in schimb, ENEL? .

Enel cere miliarde euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda

Enel cere miliarde de euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda.

Mai multe carduri si ATM-uri la sate? Ce este de facut in mediul rural din Romania

Serviciile financiare sunt deficitare in zonele rurale din Romania, unde nu exista incluziune financiara, spune Cosmin Vladimirescu, care precizeaza ca MasterCard sprijina masurile pentru implementarea sistemelor de plati contactless.

Cooperare in domeniul combaterii migratiei ilegale intre autoritatile de frontiera din Romania, Ungaria si Republica Moldova

Autoritatile de aplicare a legii din Romania, Ungaria si Republica Moldova, precum si reprezentanti ai societatii civile, in lupta impotriva migratiei ilegale calificate si a crimei organizate vor sa elaboreze un Ghid de bune practici in domeniul combaterii migratiei ilegale si protectiei drepturilor omului.

Actiunile Electrica scad pe fondul zvonurilor ca Enel amana vanzarea activelor din Romania

Actiunile Electrica au scazut cu aproape 3% pe fondul zvonurilor ca grupul Enel amana vanzarea distributiilor de electricitate din Romania, pentru care investitorii se asteptau sa liciteze si Electrica.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )