Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mai multe carduri si ATM-uri la sate? Ce este de facut in mediul rural din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe carduri si ATM-uri la sate? Ce este de facut in mediul rural din Romania

Serviciile financiare sunt deficitare in zonele rurale din Romania, unde nu exista incluziune financiara, spune Cosmin Vladimirescu, care precizeaza ca MasterCard sprijina masurile pentru implementarea sistemelor de plati contactless. continuă pe Wall-Street Ro

Mai multe carduri si ATM-uri la sate? Ce este de facut in mediul rural din Romania

Serviciile financiare sunt deficitare in zonele rurale din Romania, unde nu exista incluziune financiara, spune Cosmin Vladimirescu, care precizeaza ca MasterCard sprijina masurile pentru implementarea sistemelor de plati contactless.

Mai multe rochii care au apartinut printesei Diana vor fi scoase la licitatie in California

Mai multe rochii ale printesei Diana vor fi scoase la licitatie, pe 5 decembrie, la 17 ani dupa moartea acesteia, informeazaMediafax. Evenimentul va avea loc in Beverly Hills, California, urmand sa fie licit.

Mai multe rochii ale printesei Diana vor fi scoase la licitatie

Mai multe rochii care au apartinut printesei Diana vor fi scoase la licitatie, pe 5 decembrie, in cadrul unui eveniment organizat in Beverly Hills, California, informeaza Mediafax.

A NINS la Balea Lac. Cod galben de ploi si vreme rea pentru mai multe judete

Temperaturile au scazut foarte mult, marti, in aproape toata tara, iar la Balea Lac a cazut deja prima ninsoare. Meteorologii au avertizat ca e posibil ca, la altitudini mari, sa cada ninsori. Pentru marti, meteorologii au emis cod galben de vreme rea pentru mai multe judete.

Cod galben de vant puternic, in mai multe judete. Rafalele pot ajunge la 80 km/h

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizare cod galben de vant puternic pentru judetele Botosani Iasi, Suceava, Vaslui si jumatatea de est a judetului Neamt, inclusiv municipiul Roman. Avertizarea este valabila pana l aora 15.

METEO Mai multe judete din tara se afla sub informare de ploi abundente

O informare de vremea rea, emisa sambata de meteorologi, este valabila pana luni seara la ora 22. Specialistii au anuntat ploi insemnate cantitativ in toata tara. De asemenea, de marti vremea se va raci pe teritoriul Romaniei, in special in sudul si estul tarii.

Perchezitii in Teleorman, Giurgiu si Ilfov. Mai multi apropiati ai vicepremierului Liviu Dragnea, in vizorul anchetatorilor

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac, miercuri, zece perchezitii in Teleorman, Giurgiu si Ilfov la mai multe firme si la domiciliul unor persoane suspectate de fapte de coruptie si evaziune fiscala. Printre suspecti se numara mai multi apropiati ai vicepremierului Liviu Dragnea. Prejudiciul estimat in acest caz se ridica la peste un milion de euro, iar faptele ar fi fost savarsite in perioada 2012-2014.

Aproximativ 19.400 de locuri de munca se gasesc in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

Aproximativ 19. 400 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multejoburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, P .

VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de avion superjumbo este asamblat, scrie Mediafax.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )