Libnet.ro
UNICEF

14:15

O companie romaneasca, in topul celor mai performante si inovatoare 100 companii europene

Hotnews Hotnews,
 O companie romaneasca, in topul celor mai performante si inovatoare 100 companii europene

Incepem anul cu vesti bune! SIVECO, liderul caselor romanesti de software, primeste pentru a patra oara titlul Ruban dHonneur, decernat de juriul prestigioasei competitii European Business Awards. Aceasta recunoaste si promoveaza excelenta, cele mai bune practici, inovatia si etica in comunitatea de afaceri, acordand premii personalitatilor si organizatiilor care au obtinut rezultate de exceptie. In cadrul aceleiasi competitii, SIVECO Romania a primit, pentru al cincilea an consecutiv, si titlul de Campion Public National. Acesta este desemnat, pentru fiecare tara, pe baza votului public online. In acelasi mod va fi desemnat si Campionul European, respectiv compania care va obtine cel mai mare numar de voturi in cadrul campaniei online desfasurate in perioada 14 ianuarie 25 martie 2014. continuă pe Hotnews

Modelele Dacia, in topul celor mai bine vandute masini din Rusia in 2013

Modelele Duster, Logan si Sandero s-au situat, anul trecut, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses AEB), informeaza Reuters.

Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, in 2013

Modelele Duster, Logan si Sandero s-au situat, anul trecut, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses AEB), transmite Reuters,.

Topul celor mai bune aeroporturi pentru shopping

Cele mai bune cinci aeroporturi din lume in 2013 pentru shopping au fost dezvaluite de worldairportawards. com . In top se afla doua aeroporturi din Europa, unul din Orientul Mijlociu si doua din Asia. Care sunt aeroporturile unde gasim un magazin.

Romania ocupa locul 62 in topul celor mai libere economii din lume

Romania a facut, anul trecut, progrese pe planul libertatii economice, dar a coborat, totusi, trei locuri in clasamentul mondial al acestui indicator, publicat de Wall Street Journal. Tara noastra si-a.

Simona Halep, locul 4 in topul cel mai buni sportivi din Balcani in 2013

Performantele excelente obtinute de Simona Halep in 2013 au dus-o pana pe locul 4 in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani anul trecut. Romanca a avut un 2013 fantastic, ajungand pana pana pe locul.

Steven Spielberg, pe primul loc in topul Forbes al celor mai influente celebritati din SUA

Forbes l-a desemnat pe Steven Spielberg drept cea mai influenta celebritate din SUA. Cineastul o surclaseaza astfel pe Oprah Winfrey in topul Forbes 2014. Influenta lui Spielberg a crescut considerabil dupa cel.

Simona Halep a fost aleasa in topul celor mai buni sportivi din Balcani in 2013. Romanca a devansat un nume greu al sportului croat

Simona Halep se claseaza pe locul patru in topul celor mai buni sportivi din Balcani in 2013, figurand alaturi de un nume colosal al sportului international.

Cele mai scumpe autostrazi din Romania: Comarnic-Brasov devine cea mai costisitoare sosea de pana acum

Cu o retea de aproximativ 630 de kilometri de autostrazi, Romania se afla printre statele Uniunii Europene cu cele mai mari tarife practicate raportat la numarul de kilometri ai soselei, reusind ca valoarea contractelor sa fie si de 10 ori mai mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )