Libnet.ro
UNICEF

14:15

Pierderile de date din cauza pirateriei software costa companiile din peste 315 miliarde de dolari pe an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pierderile de date din cauza pirateriei software costa companiile din peste 315 miliarde de dolari pe an

Se estimeaza ca marii jucatori la nivel global vor plati aproape 500 de mld. dolari in 2014 pentru a rezolva problemele cauzate de malware asociat software-urilor piratate 127 mld. dolari pentru probleme de securitate si 364 mld. dolari pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Ford ar putea reduce productia in Rusia din cauza crizei.

Ford Sollers, compania mixta a Ford Motor in Rusia, ar putea reduce productia din cauza inrautatirii situatiei economice si deprecierii puternice a rublei, accentuata de avertismentele occidentale cu sanctiuni, provocate de ocupatia ruseasca in Crimeea, a declarat un oficial al producatorului auto, potrivit Mediafax. Companiile auto occidentale au investit masiv in Rusia in ultimii ani, dar anul trecut a avut loc un declin de 5% al vanzarilor, din cauza incetinirii cresterii economice, iar .

CNA: B1 TV, amendat din cauza lui Radu Banciu.

CNA amendeaza, joi, B1 TV, cu 15. 000 de lei, din cauza realizatorului Radu Banciu, care a spus, in mai multe editii ale emisiunii sale, ca femeile din Republica Moldova se prostitueaza, relateaza Mediafax. Citeste si: Realitatea TV, amendata de CNA cu 20. 000 de lei, din cauza emisiunii lui Rares Bogdan a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii .

CNA: B1 TV, amendat cu 15.000 de lei din cauza emisiunii lui Radu Banciu

CNA a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii realizatorul facand mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova, anunta Mediafax.

Antena 3, amendata cu 30.000 de lei din cauza linsajului mediatic la adresa lui Andrei Plesu.

CNA a decis, joi, sa amendeze cu 30. 000 de lei Antena 3, din cauza emisiunii Sinteza zilei, in care a fost folosit un limbaj injurios la adresa lui Andrei Plesu, relateaza Mediafax. Amenda de 30. 000 de lei a fost aplicata la propunerea Laurei Georgescu, presedintele CNA, cu sase voturi pentru Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Cristina Trepcea si Rasvan Popescu) si doua voturi impotriva Narcisa Iorga si Florin Gabrea). Iorga si Gabrea au sustinut .

Mai multe croaziere pe Marea Neagra si Delta Dunarii, suspendate din cauza crizei ucrainene

Aproape 1. 000 de turisti si-au anulat deja sosirile in Delta Dunarii, programate pentru urmatoarele doua luni, din cauza crizei politice din Marea Neagra, operatorii turistici tulceni sperand ca situatia sa.

Tanarul decedat in Sectia 10 a murit din cauza bataii. Agentul, cercetat penal.

Tanarul care incasa bani de parcare in Capitala care a murit in sediul Sectiei 10 Politie a decedat din cauza batailor unui agent, care acum este cercetat penal pentru vatamare cauzatoare de moarte. Conform unui comunicat remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB), a doua zi dupa decesul b[rbatului, a fost efectuata autopsia medico-legala, la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici. In urma analizei necropsiei si a cercetarilor facute de procurorii de la PTB si .

Ford ar putea reduce productia in Rusia din cauza inrautatirii situatiei economice

Ford Sollers, compania mixta a Ford Motor in Rusia, ar putea reduce productia din cauza inrautatirii situatiei economice si deprecierii puternice a rublei, in contextul ocuparii trupelor rusesti in.

Honda Romania recheama in service 59 de CR-V din cauza franelor

Honda Romania recheama in service 59 de SUV-uri CR-V 2. 2 i-DTEC turbo diesel, 150 CP) deoarece rotile din fata doar una sau ambele) pot avea discuri de frana cu un 1 inch mai mici in diametru decat trebuie, astfel ca performantele de franare pot fi afectate. Masinile provin din Marea Britanie si s-a ajuns aici din cauza unor erori de asamblare.

Mitsubishi recheama ASX si Outlander vandute in Romania din cauza inchiderii centralizate

M Car Trading, importatorul automobilelor Mitsubishi in Romania, recheama in service 25 de unitati Outlander si 15 ASX din cauza faptului ca microcomputerul din interiorul unitatii de inchidere cenralizata KOS Keyless Operation System) poate sa functioneze necorespunzator in conditii de temperaturi scazute -20 grade Celsius pana la -30 grade Celsius), a anuntat compania.

Buffett: Nu vindeti actiuni din cauza Chinei sau Ucrainei

Miliardarul american Warren Buffett le recomanda investitorilor sa nu vanda actiuni din cauza tensiunilor din Ucraina sau a temerilor legate de incetinirea cresterii economice din China, respectiv sa stea departe de moneda virtuala bitcoin.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )