Libnet.ro
UNICEF

07:15

Companiile care au trucat licitatii pot participa din nou la achizitiile publice. Care sunt conditiile

Adevărul Adevărul,
Companiile care au trucat licitatii pot participa din nou la achizitiile publice. Care sunt conditiile

Companiile care au trucat licitatii pot participa din nou la achizitiile publice, in anumite conditii stabilite printr-o Opinie comuna de catre Consiliul Concurentei si Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP). continuă pe Adevărul

Companiile aeriene Emirates si Etihad cer, din nou, personalului navigant sa isi ia concediu fara plata

Companiile aeriene din Golful Persic Emirates si Etihad Airways au cerut, inca odata, personalului navigant sa isi ia concediu fara plata, in incercarea de a gestiona impactul pandemiei de COVID-19, arata o serie de documente interne consultate de Reuters, conform Agerpres.

EXCLUSIV Telenovela de lux, in lumea buna a Capitalei. Marius Niculae, parasit de iubita, dupa ce l-a lasat falit. Cunoscuta diva de oras a ajuns din nou in patul milionarului care o finanta

Telenovela de lux, in lumea buna a Capitalei. Un fotbalist de nationala, parasit de iubita, dupa ce l-a lasat falit. Cunoscuta diva de oras a ajuns din nou in patul milionarului care o finanta. Marius Niculae, mancat de bani de iubita infidela El este un fost fotbalist al nationalei de fotbal a Romaniei, precum si .

NICUSOR DAN: Va fi o campanie electorala in care, din nou, va fi o lupta intre comunism si anti-comunism

Deputatul Nicusor Dan, candidat la Primaria Municipiului Bucuresti sustinut de PNL si USR PLUS, a afirmat, luni, ca in campania electorala va exista din nou o lupta intre comunism si anti-comunism, desi au trecut 30 de ani de la Revolutie, conform Agerpres.

Zeci de mii de persoane protesteza din nou la Minsk impotriva realegerii lui Lukasenko

Zeci de mii de persoane manifesteaza din nou duminica la Minsk pentru a denunta realegerea presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko, lider care se confrunta de doua saptamani cu o uriasa miscare de protest.

Avertisment dur din partea specialistilor: urmeaza concedieri masive. Care sunt companiile care vor renunta la angajati

Un tsunami de concedieri va lovi Europa in urmatoarea perioada, iar Romania nu va fi ferita. Este avertismentul pe care il lanseaza specialistii, in ciuda eforturilor pe care le depun liderii europeni sa ajute statele cu bani pentru pastrarea locurilor de munca. Cele mai lovite industrii vor fi transportul si comertul cu amanuntul.

PSD surprinde din nou! Cum va arata Guvernul pe care-l propun daca va trece motiunea. Paul Stanescu a dat detalii

Motiunea de cenzura pe care PSD o va depune pe 17 septembrie are sanse minime sa treaca sau cel putin asa arata calculele in acest moment. Social democratii au reusit sa stranga doar 205 semnaturi, iar pentru ca aceasta sa aiba castig de cauza au nevoie de cel putin 233.

Numarul de cazuri a crescut din nou la peste 1.200 pe zi in Italia

Italia a inregistrat duminica o noua crestere a numarului zilnic de infectari cu coronavirus, cazurile ajungand la 1. 210, cel mai ridicat bilant pentru 24 de ore din ultimele peste trei luni .

inca o veste proasta pentru Ianis Hagi! Decizia care il poate scoate definitiv din calculele lui Steven Gerrard

Ianis Hagi si-a pierdut locul de titular la Glasgow Rangers dupa inceputul foarte modest de campionat. Romanul a ramas pe zero atat la goluri cat si la pase decisive. Iar incepand de la partida din weekend, contra lui Kilmarnock, a ramas si pe banca de rezerve. Mai mult, oamenii care i-au luat locul s-au descurcat .

TikTok confirma ca va contesta in justitie decretul presedintelui Trump care interzice toate tranzactiile companiei din SUA

TikTok a confirmat ieri informatia ca intentioneza sa dea in judecata administratia Trump, cel mai devreme in aceasta saptamana, in legatura cu decretul presedintelui Donald Trump care interzice toate tranzactiile din SUA ale popularei aplicatii de socializare video si ale companiei mama a acesteia, ByteDance, din China, transmite CNBC, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )