Libnet.ro
UNICEF

15:00

Comparatie SOCANTA intre salariile profesorilor din Europa. Dascalii din Romania, UMILITI.

România Liberă România Liberă,
Comparatie SOCANTA intre salariile profesorilor din Europa. Dascalii din Romania, UMILITI.

In Romania, un profesor este platit cu 9,3 lei net 2,09 euro) pe ora, comparativ cu celelalte tari europene, unde salariile sunt pana la de 40 de ori mai mari, informeaza Mediafax. In Romania, salariul mediu orar din sistemul de educatie este de 13 lei brut 2,92 euro) si 9,3 lei net 2,09 euro). Un profesor debutant castiga 7,08 lei pe ora brut 1,59 euro), iar un profesor cu gradul I si o vechime de 25 de ani castiga 14 lei pe ora brut 3,14 euro) si 9,73 lei net 2,18 euro). Aceasta . continuă pe România Liberă

TOP: 10 tari din Europa unde esti in pericol pe sosea. Muntenegru - locul 2

Romania este prezenta in top 10 cele mai periculoase tari din Europa dupa rata de decese rutiere la 100. 000 locuitori, se arata in Raportul global 2013 privind siguranta rutiera din 182 de tari. Cele mai sigure sosele sunt in Suedia rata de decese.

GDF Suez va vinde participatii la operatiunile de energie eoliana si solara din Europa

Compania franceza GDF Suez doreste sa atraga circa 600 miloane euro prin vanzarea unor participatii la unele operatiuni de energie eoliana si solara din Europa, potrivit unor persoane apropiate procesului de vanzare, citate de Wall Street Journal WSJ).

Declin pe pietele actiunilor din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, investitorii asteptand datele privind situatia comenzilor industriale din SUA.

Curs ascendent la bursele din Europa si SUA

Actiunile societatilor tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, in baza informatiei potrivit careia productia industriala din zona euro a scazut sub asteptari, in iunie.

Noble Securities: Majoritatea monedelor din Europa marcheaza scaderi fata de euro si dolar

Majoritatea monedelor din Europa au incheiat primul semestru cu scaderi atat fata de euro, cat si in fata dolarului american, informeaza un comunicat al Noble Securities, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Groups of Companies and Getin Holding.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )