Libnet.ro
UNICEF

12:30

COMPARATIV CU REZULTATUL DIN 2019 Transelectrica - profit mai mare cu aproape o treime, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMPARATIV CU REZULTATUL DIN 2019 Transelectrica - profit mai mare cu aproape o treime, anul trecut

Transportatorul national de energie electrica Transelectrica TEL) a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar de 104,46 milioane de lei, cu 28,48% pes and 172;te cel din 2018, rezultat aparut in conditiile in care cheltuielile companiei au scazut intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, conform raportului companiei remis, la finele saptamanii trecute, operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

O echipa de liceeni din Capitala a castigat cea mai mare competitie de Robotica din Rusia

Echipa AutoVortex, formata din 7 elevi de la licee din Bucuresti, a obtinut primul loc si medalia de aur la cel mai mare si mai important eveniment stiintific si tehnic din Federatia Rusa FIRST Russia Robotics Championship.

Prognoza meteo. Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii

Prognoza meteo pentru 16, 17 si 18 februarie 2020.

PENTRU ANUL TRECUT Transelectrica - profit net in crestere cu 28%, fata de 2018

Transelectrica TEL) a raportat, pentru anul 2019, un profit net de 104 milioane lei, in crestere cu 28% comparativ cu cel din anul anterior, in contextul in care, cheltuielile companiei au scazut intr-un ritm mai accelerat decat declinul veniturilor, reiese din raportul transportatorului de energie electrica, remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti.

IN 2019: KIWI Finance - cifra de afaceri cu 27% mai mare fata de anul anterior

KIWI Finance a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de 21 milioane lei, cu 27% mai mare comparativ cu anul anterior, si un volum de credite intermediate in valoare de 950 milioane lei, cu 30% mai mare fata de 2018, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019 FATA DE CEL PRECEDENT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ avans economic din UE

Romania, Lituania si Ungaria au inregistrat cel mai semnificativ avans economic in randul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, in trimestrul al patrulea din 2019 comparativ cu precedentele trei luni, arata estimarea preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cheltuielile militare mondiale au atins cea mai mare crestere din ultimii zece ani

Cheltuielile militare mondiale au inregistrat in 2019 cea mai mare crestere din ultimii zece ani, pe fondul unei rivalitati tot mai mari intre marile puteri si a unei curse a noilor tehnologii, releva Institutul IISS intr-un raport publicat vineri, relateaza AFP.

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, dupa Ungaria, in ultimul trimestru al anului 2019, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica, dupa Ungaria

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din Europa in ultimul trimestru al anului trecut, in comparatie cu anul precedent. Fata de trimestrul precedent, cresterea economica a Romaniei se plaseza pe primul loc, arata Eurostat.

PRIN IMPLEMENTAREA UNUI PROIECT DE PESTE 80 MILIOANE EURO Galatiul va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare

Municipiul Galati va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare, care va opera containere din si catre Asia, fostul spatiu sovietic si Uniunea Europeana, prin implementarea unui proiect de peste 80 milioane euro care prevede construirea unei platforme multimodale, se arata intr-o informare transmisa de Administratia Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, preluata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )