Libnet.ro
UNICEF

01:05

Competitia Cel mai 4x4 din Romania, a XV-a editie

Auto Ro Auto Ro,
Competitia Cel mai 4x4 din Romania, a XV-a editie

Kia Sorento a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Hyundai Grand Santa Fe, Jeep Renegade, Mitsubishi Outlander, Opel Mokka si Suzuki Vitara. continuă pe Auto Ro

Copiii romani nu stiu cat costa o paine. Tinerii cheltuiesc cel mai mult din ECE pe haine, cu bani de la parinti

Majoritatea parintilor romani din mediul urban prefera sa le cumpere copiilor obiectele si produsele pe care acestia le doresc, in loc sa le acorde acestora un buget propriu, comportament care duce la situatii cel putin ciudate in care scolari de pana.

Cel mai vechi vin din Romania. Comoara bahica din colectia de la Minis

Cel mai vechi vin din Romania. Tara noastra se mandreste cu una din cele mai vechi culturi ale vinului, atestata de documente si descoperiri arheologice care dateaza de acum 4. 000 de ani. Vinurile de colectie, intrate in patrimoniul viticol, sunt pastrate astazi in conditii deosebite, cel mai vechi vin din Romania aflandu-se la Minis, in judetul Arad, unde functioneaza si cea mai veche vinoteca din tara.

Cel mai rapid pompier din Romania lucreaza la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Galati

Capitanul Adrian Bratu a obtinut locul I in Etapa Finala a Campionatului National de Atletism si Cros al Ministerului Afacerilor Interne editia 2015. Pompierul s-a luat la intrecere cu 280 de atleti din intreaga tara, care fac parte din loturile reprezentantive ale tuturor structurilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne.

Vivre, cel mai mare magazin online de produse pentru casa si gradina, a implinit 3 ani; 3 milioane de produse vandute in 3 ani de comert online

Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casa si gradina din Romania, a implinit 3 ani. Dupa succesul lansarii din Romania, Vivre s-a extins pe alte patru piete din Europa Centrala si de Est si pe viitor intentioneaza sa adauge in portofoliu noi tari din regiune. Vivre a introdus in Romania modelul de club privat pentru produse home deco, in care membrii se inregistreaza gratuit pe site, pentru a avea acces la promotii limitate ca timp si branduri in exclusivitate. Vivre a vandut in cei trei ani peste 3 milioane de produse, care au ajuns in casele cumparatorilor din Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia si Polonia.

Antena 3, cel mai vizionat post informativ in luna mai

Antena 3 ramane cel mai urmarit post de stiri din Romania si in luna mai. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa principalele generaliste PRO Tv si.

Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service

Poate la tine la tara sau undeva pe balcon mai ai inca un televizor alb-negru care functioneaza bine, dar gadgeturile nu traiesc o viata de om. Traiesc putin si cand se duc le duci la doctor sau le arunci. in cel mai mare service din Romania am fost sa vad cine are grija de gadgeturile [] Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania

In ultimele luni ai auzit tot mai des despre oamenii care s-au sinucis, cel mai cunoscut caz fiind al femeii care a stat peste 30 de ore pe marginea unui bloc. Aceste cazuri i-au inspirat pe cei care dau tepe prin SMS sa vina cu un nou mesaj. Tepele prin SMS nu sunt nimic nou [] Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mouse-ul acesta e cel mai SF gadget pe care il vei vedea toata saptamana [VIDEO]

Inca de cand a fost inventat, in 1960, mouse-ul nu s-a schimbat foarte mult. in afara faptului ca rotita a fost inlocuita cu un senzor optic, forma si principiul de functionare au ramas aceleasi. Pana acum. Modul in care interactionam cu gadgeturile s-a schimbat drastic de la integrarea modulelor capacitive pe telefoane, tablete si laptopuri. [] Mouse-ul acesta e cel mai SF gadget pe care il vei vedea toata saptamana [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

SkirtBike - Cel mai mare eveniment dedicat biciclistelor din Bucuresti

Peste 1800 de bicicliste si-au anuntat prezenta la SkirtBike Bucuresti, duminica, 7 iunie, la cel mai mare eveniment dedicat pasionatelor de pedalat din capitala, organizat sub egida Fabulous Baskets.

Ce sunt ploile de stele si cand pot fi ele vazute cel mai bine?

Daca v-ati intrebat vreodata ce sunt ploile de stele, acum ne-am gandit sa va aducem un raspuns cu toate explicatiile stiintifice pe intelesul tuturor. in plus, va prezentam si un calendar cu cele mai cunoscute ploi de stele pe care le puteti vedea si voi atunci cand cerul este senin. Cu siguranta, inca de cand [] Ce sunt ploile de stele si cand pot fi ele vazute cel mai bine? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )