Libnet.ro
UNICEF

21:45

Stiinta iti arata cine sunt cel mai buni supereroi

Playtech Playtech,
Stiinta iti arata cine sunt cel mai buni supereroi

Daca esti pasionat de cultura comics, stii ca e aproape imposibil sa stabilesti care dintre supereroi e cel mai bun. Nu doar pentru ca sunt prea multi, ci si pentru ca sunt foarte diferiti intre ei. Un studiu desfasurat pe parcursul a sapte ani, realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Leicester, si-a []. continuă pe Playtech

Stiinta iti arata cine sunt cei mai buni supereroi

Daca esti pasionat de cultura comics, stii ca e aproape imposibil sa stabilesti care dintre supereroi e cel mai bun. Nu doar pentru ca sunt prea multi, ci si pentru ca sunt foarte diferiti intre ei. Un studiu desfasurat pe parcursul a sapte ani, realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Leicester, si-a [].

Dacian Ciolos, interviu in presa franceza: Ma astept sa vad cateva mii de romani care vin pentru meciul de deschidere de la Campionatul European. Cel mai bun va castiga si eu cred ca romanii sunt cei mai buni (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos se afla in Franta, unde va participa la festivitatea de deschidere a Campionatului European de fotbal, precum si la meciul Romania-Franta de vineri. intr-un interviu.

Cel mai mare eveniment de drift din Europa de Est, pe 25-26 iunie la Bucuresti

Peste 60 de piloti din Romania, Ucraina, Turcia, Polonia, Italia, Ungaria si Bulgaria vor lua startul la cel mai mare eveniment de drift din ultimii 5 ani organizat in Estul Europei, etapa a doua a Campionatului National 2016 powered by Amuse, care va avea loc in perioada 25-26 iunie in jurul Casei Poporului, si unde sunt asteptati aproximativ 30. 000 de spectatori, anunta Romanian Drift Community printr-un comunicat.

Nou bilant al atacului armat din Florida, cel mai sangeros din istoria SUA: 50 de morti si 53 de raniti

Autorul, identificat drept Omar Mateen, american de origine afgana --------- *ACTUALIZARE 18:25 Atacul armat dintr-un club gay din Orlando, Florida, s-a soldat cu 50 de morti - cel mai sangeros din istoria SUA - si circa 53 de raniti, a anuntat astazi primarul orasului, Buddy Dyer, transmite AFP. Autorul atacului, care a fost ucis in schimbul de focuri cu politia, a fost identificat de mai multe posturi de televiziune drept Omar Mateen, un cetatean american de origine afgana. *ACTUALIZARE 16:20 SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort.

EURO 2016. France Football: Bogdan Stancu, cel mai bun jucator al Romaniei

Jucatorul roman Bogdan Stancu, care a marcat din penalty in meciul de deschidere a EURO 2016, Franta - Romania 2-1), este vazut de France Football ca fiind cel mai bun jucator al tricolorilor in aceasta partida .

Dimitri Payet, desemnat cel mai bun om al meciului dintre Franta si Romania: in primele 15 minute am simtit ca este un meci greu, cu o echipa care se apara bine

Dimitri Payet, jucatorul echipei West Ham United, cel care a dat o pasa de gol pentru Olivier Giroud si a marcat golul victoriei in minutul 87, a fost desemnat cel mai bun om al meciului dintre nationalele.

Mercedes ramane cel mai vandut brand de lux din lume, inaintea BMW

Livrarile BMW au crescut in mai datorita cererii solide pentru SUV-urile X1 si X4 si pentru gama de varf 7-Series, dar raman in urma rivalei Mercedes - cel mai bine vandut brand de lux din lume in acest moment - datorita succesului inregistrat in China, transmit Automotive News Europe si Reuters.

Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se redeschide

Divertiland, cel mai mare parc avatic din tara, isi redeschide portile astazi pentru sezonul de vara 2016, cu o noua zona de distractii. Iata ce gasesti in parcul din Capitala si cat costa intrarea.

2016 se anunta a fi cel mai bun an din ultimii 10 pentru turismul romanesc

2016 se preconizeaza a fi cel mai bun an, din ultimii 10, in domeniul turismului, conform unui strudiu realizat de analistii agentiei de servicii financiare KeysFin www. keysfin. com).

Cel mai important motiv pentru care trebuie sa acordam atentie modului in care ne imbracam la serviciu

Daca dimineata te trezesti si iti pui la intamplare hainele pe tine, inseamna ca nu depui toate eforturile pentru a evolua in cariera. Expertul in stil vestimentar, americanul G. Bryce Boyer a dezvalui pentru The Daily Mail ce ar trebui sa facem pentru a ne atinge scopurile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )