Libnet.ro
UNICEF

00:07

Loredana, aniversare alaturi de fiica ei pe cel mai mare vas de croaziera din lume

ADPM ADPM,
Loredana, aniversare alaturi de fiica ei pe cel mai mare vas de croaziera din lume

Loredana a petrecut o scurta vacanta, alaturi de fiica ei, Elena, pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas. Artista a participat, cu aceasta ocazie, in calitate de invitat VIP, la inaugurarea imensei ambarcatiuni, pornind, din Barcelona, intr-un circuit de trei zile pe Marea Mediterana. continuă pe ADPM

Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se redeschide

Divertiland, cel mai mare parc avatic din tara, isi redeschide portile astazi pentru sezonul de vara 2016, cu o noua zona de distractii. Iata ce gasesti in parcul din Capitala si cat costa intrarea.

Cei sunt primarii alesi cu cel mai mare numar de voturi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este edilul ales cu cele mai multe voturi din Romania, avand aproape 75. 000 de voturi, informeaza news. ro. Este urmat de Emil Boc, la Cluj, Lia Olguta Vasilescu, la Craiova, in timp ce, la polul opus, sunt trei primari din tara alesi cu mai putin de 100 de voturi.

Victor Ponta, catre Ioana Petrescu, inainte de o intalnire cu Basescu: Fata mea, mergem la cel mai mare bandit din istoria Romaniei

Fostul premier Victor Ponta a vorbit pentru prima data despre intalnirea avuta la Palatul Cotroceni cu fostul presedinte, Traian Basescu, la care a luat parte si ministrul Finantelor de atunci, Ioana Petrescu, in timpul acestei intalniri fostul sef de stat intrebandu-l pe liderul de la Palatul Victoria despre MTO, iar cel din urma evitand raspunsul deoarece nu stia despre ce este vorba.

Blestemul Mihailesti ne bantuie din nou. Amintirile oamenilor care au scapat din cel mai mare dezastru rutier al Romaniei

In comuna buzoiana Mihailesti s-a produs vineri, 10 iunie, un nou accident rutier grav, care aminteste de dezastrul petrecut in urma cu 12 ani in exact acelasi loc.

Cea mai mare provocare a industriei textile romanesti: lipsa tesaturilor si a materialelor proprii. Cat ar costa o tesatorie sau o filatura si cum ar ajuta economia

Cea mai mare problema a industriei usoare din Romania este lipsa tesatoriilor, a filaturilor si a topitoriilor care sa produca materii prime, necesare in procesul de confectionare, iar acest lucru este cauzat de investitiile de ordinul milioanelor de.

Tot ce trebuie sa stii despre admiterea la cea mai mare universitate din tara. Cat conteaza BAC-ul la Universitatea Babes-Bolyai

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cea mai mare universitate din tara ca numar de studenti, scoate la concurs circa 16. 000 de locuri bugetate si in regim de cu taxa, la nivel de licenta. Din toamna, universitatea propune si specializari noi precum Matematica-Informatica in engleza sau Economie si Afaceri Internationale in engleza. Taxa de admitere este, in functie de facultate, de la 80 de lei la 220 de lei.

Gabriela Firea: Au fost sase ani de santier al fostei cladiri a Primariei Generale a Capitalei. Voi solicita consilierilor generali sa fie de acord ca in timpul cel mai scurt sa ne mutam in acest spatiu (VIDEO)

Gabriela Firea a mers luni pe santierul cladirii in care a functionat Primaria Generala a Bucurestiului. Primarul ales al Capitalei a declarat ca isi doreste ca in cel mai scurt timp sa.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul (VIDEO)

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

Stiinta iti arata cine sunt cel mai buni supereroi

Daca esti pasionat de cultura comics, stii ca e aproape imposibil sa stabilesti care dintre supereroi e cel mai bun. Nu doar pentru ca sunt prea multi, ci si pentru ca sunt foarte diferiti intre ei. Un studiu desfasurat pe parcursul a sapte ani, realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Leicester, si-a [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )