Libnet.ro
UNICEF

05:45

Complexul Energetic Oltenia nu a reusit sa vanda energie de 20 milioane euro pe bursa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Complexul Energetic Oltenia nu a reusit sa vanda energie de 20 milioane euro pe bursa

Producatorul de carbuni si electricitate Complexul Energetic Oltenia nu a reusit sa vanda ieri energie de 90,67 milioane de lei 20 milioane euro) pe bursa OPCOM, din lipsa de cerere. continuă pe Ziarul Bursa

CE Oltenia nu a reusit sa vanda energie de 20 mil. euro

Producatorul de carbuni si electricitate Complexul Energetic Oltenia nu a reusit sa vanda miercuri energie de 90,67 milioane de lei 20 milioane euro) pe bursa OPCOM, din lipsa de cerere, informeaza Mediafax.

Prima de 100 de lei de Ziua Femeii pentru salariatele Complexului Energetic Oltenia

Conducerea Complexului Energetic Oltenia CEO) a decis, astazi, sa acorde o prima de 100 de lei tuturor angajatelor din cadrul companiei.

Samsung a cheltuit 20 milioane dolari pe publicitate la gala Oscar, dar a castigat enorm prin celebrul selfie de pe Twitter

Samsung Electronics a cheltuit 20 de milioane de dolari pe publicitate la gala premiilor Oscar, dar ca imagine a castigat cel mai mult cu celebra fotografie selfie postata de actrita de stand-up comedy Ellen DeGeneres care a folosit un Samsung Galaxy alb. Telefoanele Samsung au aparut in mainile mai multor vedete, iar acel selfie nu a fost atat de spontan cum a parut, actrita fiind invatata sa foloseasca smartphone-ul Samsung in zilele dinaintea show-ului, scrie Wall Street Journal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )