Libnet.ro
UNICEF

08:30

Complicata relatie dintre regina Elisabeta si Margaret Thatcher. Ce sicane si-au facut cele doua, timp de 11 ani

Adevărul Adevărul,
Complicata relatie dintre regina Elisabeta si Margaret Thatcher. Ce sicane si-au facut cele doua, timp de 11 ani

Marea Britanie are o lunga istorie in ceea ce priveste femeile lider, de la reginele care au condus imperiul de-a lungul timpului, pana la femeile prim-ministru din vremurile moderne. Doua dintre acestea, regina Elisabeta si Margaret Thatcher, au avut o relatie complicata, de 11 ani, timp in care s-au intalnit saptamanal. continuă pe Adevărul

Regina Elisabeta, gest senzational pentru angajatii sai. Ce face aceasta, an de an, de Craciun

Ce gest face Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii an de an de Craciun pentru angajatii sai. Multi n-ar fi crezut ca este o fire atat de blanda si atenta la detalii, tocmai pentru ca de cele mai multe ori se arata publicului destul de rece si taioasa. Ce face Regina Elisabeta de Craciun .

Regina Elisabeta, decizie radicala in fata virusului. Ce va face in curand. isi obliga si sotul

Regina Elisabeta a II-a si sotul ei, printul Philip, vor fi vaccinati cu prioritate contra noului coronavirus, scrie The Times. Surse ale publicatiei britanice numite au spus ca este o decizie personala si o chestiune privata. Monarhul va face public faptul ca s-a vaccinat dupa ce acest lucru se va fi intamplat. Regina Elisabeta si .

De ce o place Regina Elisabeta pe Kate Middleton, de fapt. Secretul relatiei lor s-a aflat

Kate Middleton este o conservatoare, iar asta o face sa se asemene foarte mult cu Regina Elisaabeta, in tinerete. Cel putin, la nivel vestimentari, cred unii specialisti. De ce o place Regina Elisabeta pe Kate Middleton, de fapt Kate Middleton pare neschimbata in stilul vestimentar pe care il abordeaza, unul conservator. De altfel, tinutele pe .

Regina Elisabeta a II-a si Printul Filip, printre primii britanici care se vor vaccina anti COVID-19 (VIDEO)

Regina Elisabeta a II-a va fi printre primii britanici care vor beneficia de vaccinul anti COVID 19. Monarhul, impreuna cu sotul ei, printul Filip, se numara printre primii oameni care vor fi vaccinati impotriva.

Regina Elisabeta a II-a se va vaccina in curand impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a va primi in urmatoarele saptamani vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer-BioNTech, care tocmai a obtinut aprobarea autoritatilor sanitare britanice, scrie presa de la Londra.

Carmen Iohannis, aparitie uluitoare la vot. Tinuta ei asortata aminteste de Regina Elisabeta

Printre oficialii care s-au prezentat pana la aceasta ora la vot se numara si Carmen Iohannis, care a purtat o tinuta eleganta, asortata din cap pana in picioare. Carmen Iohannis a ales albastru la vot. Prima Doamna a impresionat cu tinuta sa Carmen Iohannis a ajuns la sectia de votare din Sibiu in jurul orei .

Regina Elisabeta va fi printre primii britanici care se vor vaccina contra noului coronavirus - presa

Regina Elisabeta a II-a si sotul ei, printul Philip vor fi printre primii britanici care vor primi vaccinul anti-coronavirus scrie The Times. Surse ale publicatiei britanice au spus ca este o decizie personala si o chestiune privata, dar monarhul ar putea sa faca public faptul ca s-a vaccinat dupa ce acest lucru se va intampla.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )