Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regina Elisabeta va fi printre primii britanici care se vor vaccina contra noului coronavirus - presa

Hotnews Hotnews,
 Regina Elisabeta va fi printre primii britanici care se vor vaccina contra noului coronavirus - presa

Regina Elisabeta a II-a si sotul ei, printul Philip vor fi printre primii britanici care vor primi vaccinul anti-coronavirus scrie The Times. Surse ale publicatiei britanice au spus ca este o decizie personala si o chestiune privata, dar monarhul ar putea sa faca public faptul ca s-a vaccinat dupa ce acest lucru se va intampla. continuă pe Hotnews

Regina Elisabeta a II-a si Printul Filip, printre primii britanici care se vor vaccina anti COVID-19 (VIDEO)

Regina Elisabeta a II-a va fi printre primii britanici care vor beneficia de vaccinul anti COVID 19. Monarhul, impreuna cu sotul ei, printul Filip, se numara printre primii oameni care vor fi vaccinati impotriva.

Regina Elisabeta a II-a se va vaccina in curand impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a va primi in urmatoarele saptamani vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer-BioNTech, care tocmai a obtinut aprobarea autoritatilor sanitare britanice, scrie presa de la Londra.

Carmen Iohannis, aparitie uluitoare la vot. Tinuta ei asortata aminteste de Regina Elisabeta

Printre oficialii care s-au prezentat pana la aceasta ora la vot se numara si Carmen Iohannis, care a purtat o tinuta eleganta, asortata din cap pana in picioare. Carmen Iohannis a ales albastru la vot. Prima Doamna a impresionat cu tinuta sa Carmen Iohannis a ajuns la sectia de votare din Sibiu in jurul orei .

Regina Elisabeta, decizie radicala in fata virusului. Ce va face in curand. isi obliga si sotul

Regina Elisabeta a II-a si sotul ei, printul Philip, vor fi vaccinati cu prioritate contra noului coronavirus, scrie The Times. Surse ale publicatiei britanice numite au spus ca este o decizie personala si o chestiune privata. Monarhul va face public faptul ca s-a vaccinat dupa ce acest lucru se va fi intamplat. Regina Elisabeta si .

Regina Elisabeta angajeaza asistent. Cati bani va primi norocosul, contractul e formidabil

Anunt cu totul surprinzator. Regina Elisabeta angajeaza asistent iar contractul e unul formidabil. Iata cati bani va primi norocosul care va pune mana pe locul de munca cu totul special. Regina Elisabeta isi angajeaza asistent personal Anuntul neasteptat a fost postat pe o cunoscuta platforma de recrutare din Marea Britanie. Mai exact, Regina Elisabeta cauta .

Regina Elisabeta, in doliu. A murit chiar in aceasta zi

Regina Elisabeta este in doliu. A murit chiar in aceasta zi, astfel ca este tristete mare in castelul Winsor, acolo unde Regina s-a retras pentru a fi in siguranta impotriva epidemiei de coronavirus. Ce tragedie s-a intamplat in familia regala a Marii Britanii, vedeti in articolul de mai jos. Regina Elisabeta este suparata. Cainele ei .

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, indurerata de moartea unui dintre catei sai. Suverana a ramas cu un singur animal

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii trece prin momente grele, dupa ce unul dintre cateii sai, din rasa Corgi, a murit. Suverana este cunoscuta pentru pasiunea ei pentru simpatica rasa de patrupede, iar de-a lu.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, indurerata de moartea unuia dintre catei sai. Suverana a ramas cu un singur animal

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii trece prin momente grele, dupa ce unul dintre cateii sai, din rasa Corgi, a murit. Suverana este cunoscuta pentru pasiunea ei pentru simpatica rasa de patrupede, iar de-a lu.

Cum se va realiza programarea persoanelor care vor sa se vaccineze pentru COVID-19

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieie nationale de vaccinare anti-COVID-19, a explicat vineri cum vor fi preluate si cum se vor realiza programarile pentru persoanele care vor sa se.

Trei fosti presedinti americani se vor vaccina impotriva COVID-19 in fata camerelor de filmat

Trei fosti presedinti ai Statelor Unite si-au anuntat disponibilitatea de a se vaccina in fata camerelor de filmat impotriva anti-COVID-19, initiativa fiind menita incurajarii oamenilor sa se imunizeze in fata bolii provocate de noul coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )