Libnet.ro
UNICEF

18:45

Complicele lui Gheorghe Dinca a povestit ce i-a facut Luizei Melencu. Declaratia care i-a ingrozit pe anchetatori

Playtech Playtech,
Complicele lui Gheorghe Dinca a povestit ce i-a facut Luizei Melencu. Declaratia care i-a ingrozit pe anchetatori

Au iesit la iveala detalii cu adevarat macabre, in cadrul anchetei din cazul care a ingrozit Romania. S-a aflat ce i-a facut Gheorghe Dinca uneia dintre adolescentele rapite, dupa ce a sechestrat-o in masina sa si a dus-o la casa ororilor, de pe strada Craiovei din Caracal. Procurorii l-au audiat de cateva ori pe barbatul . continuă pe Playtech

Risipiceanu Stefan, complicele lui Gheorghe Dinca, invitat la Antena 1, dupa viol. Ce a declarat atunci

Imagini incredibile cu violatorul Luizei Melencu au fost difuzate imediat dupa fapta teribila pe care a comis-o acesta alaturi de Dinca. Inculpatul a fost invitat la Acces Direct la scut timp dupa ce cazul Caracal a cuprins o tara intreaga. Risipiceanu Stefan, complicele lui Dinca, invitat la Acees Direct Complicele lui Dinca, anuntat astazi de .

Complicele lui Gheorghe Dinca, Stefan Risipiceanu, a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca, suspectat ca a agresat-o sexual pe Luiza Melencu. Decizia poate.

Ce le-a marturisit judecatorilor complicele lui Gheorghe Dinca

Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca despre care DIICOT sustine ca a violat-o pe Luiza Melencu in luna aprilie la momentul rapirii,a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul.

Lovitura de teatru in cazul Caracal. Cine este complicele lui Gheorghe Dinca. Comunicat oficial DIICOT

DIICOT face declaratii incredibile! Comunicatul oficial al institutiei a rasturnat cazul care a curprins o tara intreaga. Exista un complice! in acest moment, nu exista niciun indiciu din care sa rezulte paticiparea sa la savarsirea celorlalte infractiuni. Inculpatul va fi prezentat judecatei. Oamenii legii nu au ignorat nimic si au verificat toate variantele de lucru.

Ce le-a marturisit judecatorilor complicele lui Gheorghe Dinca: in casa lui...

Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincpdespre care DIICOT sustine ca a violat-o pe Luiza Melencu in luna aprilie la momentul rapirii,a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce.

Ce au descoperit procurorii despre complicele lui Gheorghe Dinca. Probele din camera ororilor sunt incontestabile

Stefan Risipiceanu a fost retinut dupa exact 5 luni de la izbucnirea scandalului Caracal. in toata aceasta perioada, insa, procurorii sustin ca l-au monitorizat permanent pe vecinul lui Dinca.

Gheorghe Dinca si-a scris memoriile in inchisoare: detalii cumplite despre cazul Caracal

Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat in exclusivitate la Antena 3 informatii noi in legatura cu cazul Caracal si Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca care a fost arestat preventiv dupa ce.

Ce cred vecinii despre complicele lui Dinca, arestat pentru violarea Luizei Melencu: Nu se complica Dinca cu Fanica!

Vecinii lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal, sunt greu de convins ca Stefan Risipiceanu, barbatul retinut miercuri, 27 noiembrie 2019, ar fi putut sa-I fie acestuia complice. Stefan.

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

Anunt BOMBA de la DIICOT: Gheorghe Dinca a fost scos din arest! Parintii Luizei si Alexandrei, gata de atac

Gheorghe Dinca a fost scos din nou din arestul central si dus la sediul DIICOT. Tot la DIICOT vor ajunge si parintii Luizei Melencu si ai Alexandrei Macesanu. Nu l-am sfatuit eu, a dorit el sa mai studieze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )