Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un conac din Vaslui este scos la vanzare cu pretul unui apartament

Antena3 Antena3,
Un conac din Vaslui este scos la vanzare cu pretul unui apartament

Un conac a carui poveste a inceput acum trei secole este scos la vanzare cu pretul unuiapartament! Desi conacul are un potential turistic urias, mostenitorii vor sa-l vanda la licitatie cu un pret . continuă pe Antena3

Conac din secolul al XVIII-lea, scos la licitatie

Unul dintre cele mai importante monumente istorice din Vaslui a fost pus in vanzare! Este vorba despre conacul unei familii de boieri, din comuna Botesti. Cladirea va fi scoasa la licitatie, iar suma de pornire es.

Ce spune directoarea muzeului din Vaslui unde Ana Pauker a fost pusa pe afisul unui eveniment: A fost o greseala de editare. Nimeni nu face apologia comunismului sau a bolsevismului. Va trebui sa traim si cu faptul ca Ana Pauker face parte din istoria ta

Muzeul Judetean ,,Stefan cel Mare din Vaslui a fost criticat intens pe Facebook fiindca pe afisul ce mediatiza un simpozion despre femei celebre ale Romaniei a fost pusa si Ana Pauker, unul dintre cele mai sinistre personaje politice de dupa instalarea comunismului. A fost doar o greseala de editare si n-as vrea sa fie judecata activitatea muzeului judetean in mod nedrept numai pentru o greseala, a spus pentru HotNews. ro, Ramona Mocanu, directoarea Muzeului Stefan Cel Mare. Ea a spus ca nimeni nu face apologia comunismului sau a bolsevismului, dar trebuie sa ne impacam cu ideea ca Ana Pauker este un personaj din istoria acestei tari.

Ana Pauker pusa pe afisul unui eveniment la muzeul din Vaslui. Ce spune directoarea muzeului: A fost o greseala de editare. Nimeni nu face apologia comunismului sau a bolsevismului. Va trebui sa traim si cu faptul ca Ana Pauker face parte din istoria tar

Muzeul Judetean ,,Stefan cel Mare din Vaslui a fost criticat intens pe Facebook fiindca pe afisul ce mediatiza un simpozion despre femei celebre ale Romaniei a fost pusa si Ana Pauker, unul dintre cele mai sinistre personaje politice de dupa instalarea comunismului. A fost doar o greseala de editare si n-as vrea sa fie judecata activitatea muzeului judetean in mod nedrept numai pentru o greseala, a spus pentru HotNews. ro, Ramona Mocanu, directoarea Muzeului Stefan Cel Mare.

Andrei avea 17 ani si era din Vaslui. Parintii lui s-au despartit, iar tanarul a inceput sa sufere de o depresie severa. Joi noapte a decis sa puna punct. Baiatul s-a spanzurat

Andrei Mihai A. , un adolescent de 17 ani din Moara Domneasca, o localitate din judetul Vaslui si-a pus capat zilelor dupa ce s-a luptat mult timp cu temuta boala a secolului: depresia. Tanarul.

Evadatul din Jilava este inca in libertate. Barbatul are de ispasit zece ani de inchisoare

Un detinut care a evadat din penitenciarul Jilava este cautat si la aceasta ora. Valeriu Constantin Azamfirei are de ispasit zeceani de inchisoare pentru mai multe talharii. in noaptea de.

SCANDAL MONDIAL! Un car alegoric cu evrei asezati de gramezi de bani a defilat printr-un oras din Belgia: Este de neconceput ca astfel de imagini sunt afisate pe strazile europene, la 70 de ani de la Holocaust (VIDEO)

Evreii din toata lumea condamna o manifestatie ironica la adresa comunitatii, ce s-a petrecut duminica in orasul belgian Aalst. Un car alegoric care reprezinta doua papusi imbracate in costume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )