Libnet.ro
UNICEF

14:00

Concedieri masive in criza: peste 10.000 de oameni isi vor pierde locurile de munca

Playtech Playtech,
Concedieri masive in criza: peste 10.000 de oameni isi vor pierde locurile de munca

Vesti proaste pentru mii de angajati: urmeaza concedieri masive! Criza sanitara provocata de pandemia de coronavirus a lovit puternic un domeniu neasteptat. Marile companii au anuntat masuri radicale, in urmatoarea perioada. Peste zece mii de oameni isi vor pierde locul de munca. Anuntul facut de marile companii auto Reprezentantii Volkswagen au anuntat ca vor concedia . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romani! Cum isi vor putea cumpara vechime pentru pensie. Ce trebuie sa faci

Pensiile in Romania sunt subiect de dezbateri electorale, populiste si obiect al multor Ordonante de Urgenta, iesite pe banda rulanta. Chiar daca un roman este sau nu in campul muncii, isi poate cumpara anii de pensie, conform noii legislatii. Un tanar angajat in 2019 poate echivala anii de studii ca vechime la pensie Asa cum .

Trump anunta un nou acord istoric: Bahrainul si Israelul isi vor normaliza relatiile Netanyahu celebreaza, palestinienii se revolta

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat vineri ca Bahrain si Israel isi vor normaliza relatiile, la o luna dupa acordul istoric dintre Emiratele Arabe Unite si statul ebraic, potrivit AFP. Reactii:UPDATE: 21:50 Presedintele egiptean saluta acordul de normalizare Bahrain-Israel drept istoricUPDATE 21:30 Palestinienii critica dur acordul de normalizare Israel-Bahrain .

CFR Calatori: Studentii isi vor putea rezerva online calatoria cu trenul

Studentii isi vor putea rezerva online calatoria cu trenul. in urma unei intalniri cu Horia Serban Inita, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentilor din Romania ANOSR), reprezentantii.

CFR Calatori promite ca studentii isi vor putea rezerva online calatoria cu trenul

Studentii isi vor putea rezerva online calatoria cu trenul, anunta CFR Calatori. Astfel se va reduce timpul de asteptare la casele de bilete, iar modalitatea de rezervare a locului va deveni mult mai facila pentru studenti.

Jucatorii la loto isi vor putea cumpara biletele online

Biletele la jocurile organizate de Loteria Romana vor putea fi cumparate si online, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )