Libnet.ro
UNICEF

15:00

CFR Calatori promite ca studentii isi vor putea rezerva online calatoria cu trenul

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori promite ca studentii isi vor putea rezerva online calatoria cu trenul

Studentii isi vor putea rezerva online calatoria cu trenul, anunta CFR Calatori. Astfel se va reduce timpul de asteptare la casele de bilete, iar modalitatea de rezervare a locului va deveni mult mai facila pentru studenti. continuă pe Adevărul

CFR Calatori: Studentii isi vor putea rezerva online calatoria cu trenul

Studentii isi vor putea rezerva online calatoria cu trenul. in urma unei intalniri cu Horia Serban Inita, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentilor din Romania ANOSR), reprezentantii.

Vesti bune pentru toti romani! Cum isi vor putea cumpara vechime pentru pensie. Ce trebuie sa faci

Pensiile in Romania sunt subiect de dezbateri electorale, populiste si obiect al multor Ordonante de Urgenta, iesite pe banda rulanta. Chiar daca un roman este sau nu in campul muncii, isi poate cumpara anii de pensie, conform noii legislatii. Un tanar angajat in 2019 poate echivala anii de studii ca vechime la pensie Asa cum .

Sedinta de Guvern. Romanii isi vor putea cumpara 6 ani de vechime pentru pensie

Romanii care nu au un stagiu complet de cotizare la pensie isi vor putea plati contributiile pentru o perioada de cel mult sase luni, pentru a putea beneficia de vechime, arata un proiect de ordonanta de urgenta regasit pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de joi, care va incepe la ora 18.

Jucatorii la loto isi vor putea cumpara biletele online

Biletele la jocurile organizate de Loteria Romana vor putea fi cumparate si online, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

Ce se intampla cu programul after-school in scolile de stat? Raspunsul ministrului Educatiei

Parintii isi vor putea duce din nou copiii la after-school in scolile de stat, urmand ca pana luni ministrul Sanatatii sa emita un ordin in acest sens, spune ministrul Educatiei, Monica Anisie.

CFR Calatori suplimenteaza capacitatea de transport spre si dinspre litoral

Cererea de transport catre litoral se mentine ridicata in aceasta saptamana, iar CFR Calatori isi adapteaza in extrasezon capacitatea de transport la solicitarile de trafic si suplimenteaza cu vagoane trenurile spre si dinspre Constanta si Mangalia, conform Agerpres.

CFR Calatori suplimenteaza trenurile spre si dinspre Litoral

Cererea de transport catre Litoral se mentine ridicata in aceasta saptamana, astfel CFR Calatori isi adapteaza in extrasezon capacitatea de transport la solicitarile de trafic si suplimenteaza cu vagoane trenurile spredinspre Constanta si Mangalia.

Clientii care au cont BCR si ING vor putea sa isi vada conturile intr-o singura aplicatie

Clientii BCR vor putea agrega conturile ING Bank in aplicatia George BCR), cel mai probabil in luna octombrie, a declarat Marian Ignat, head of retail distribution BCR, in cadrul conferintei Future Banking 2020 organizata de Wall-Street. ro.

Romanii care nu si-au facut vize de flotant pana pe 4 septembrie nu vor putea vota la alegerile locale decat in localitatea de domiciliu

Biroul Electoral Central BEC) a decis ca romanii care nu si-au facut vize de flotant pana cel tarziu la data de 4 septembrie 2020 nu vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie decat in localitatea unde isi au domiciliul, noteaza G4media. ro .

Soferii vor putea prezenta polita RCA si pe telefon, in format electronic

Soferii vor putea face dovada incheierii RCA si in format electronic, pe telefon. Modificarile legislative au fost publicate in Monitorul Oficial si vor intra in vigoare in trei zile de la data publicarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )