Libnet.ro
UNICEF

11:00

Concedierile au fost interzise, in Spania, in timpul pandemiei

Adevărul Adevărul,
Concedierile au fost interzise, in Spania, in timpul pandemiei

Guvernul spaniol a decis vineri interzicerea oricarei concedieri in timpul pandemiei de coronavirus, in momentul in care sindicatele estimeaza ca un jur de un milion de salariati vor fi temporar in somaj, scrie AFP. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Spania - Concedierile au fost interzise in timpul pandemiei

Guvernul spaniol a decis vineri interzicerea oricarei concedieri in timpul pandemiei de coronavirus, in momentul in care sindicatele estimeaza ca un jur de un milion de salariati vor fi temporar in somaj, scrie AFP.

Guvernul spaniol a aprobat preluarea Bursei din Madrid de catre SIX Elvetia

Tranzactia urmeaza sa fie supusa aprobarii autoritatii pietei de capital din Spania si actionarilor BME Guvernul spaniol a autorizat, saptamana aceasta, oferta lansata de bursa elvetiana SIX Group pentru preluarea Bolsas y Mercados Espanoles SA BME - operatorul Bursei din Madrid), conform Reuters.

Cum arata un aeroport din Spania in timpul pandemiei. Imagini exclusive

Numarul cazurilor de COVID-19 din Spania creste alarmant de la o zi la alta iar autoritatiile au declarat stare de urgenta. Aeroporturile parasite ofera o imagine dezolanta.

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

PENTRU ATENUAREA DATORIILOR DIN TIMPUL PANDEMIEI Banca Mondiala finalizeaza un pachet de 160 miliarde de dolari

Board-ul Bancii Mondiale finalizeaza un pachet menit sa atenueze povara datoriilor in timpul pandemiei de coronavirus COVID-19), de pana la 160 miliarde de dolari, pentru urmatoarele 15 luni, a anuntat joi presedintele institutiei financiare, David Malpass.

Utile: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei; Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa

Libertatea: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei * Click: Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa * Descopera: O aplicatie le permite oamenilor sa afle daca au luat contact cu purtatori ai coronavirusului * Doctorul Zilei: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si arma combustibil pentru imunitate * Click: Verdeturile de primavara iti intaresc imunitatea.

Guvernul spaniol recunoaste ca cele 340.000 de teste rapide din China NU sunt fiabile. Beijingul sustine ca Madridul a cumparat produsele de la o firma fara licenta

Ministerul spaniol al Sanatatii a recunoscut ca prima transa de teste rapide cumparata din China nu functioneaza cum trebuie si da asigurari ca deja a gasit noi furnizori. De partea cealalta, Beijingul.

Sporturile se muta in online cu ajutorul jocurilor video in timpul pandemiei Covid-19: Fotbal, box, Formula 1, baschet

Odata cu anularea evenimentelor sportive din cauza pandemiei Covid-19, sportivii care nu mai pot ajunge pe teren, ring sau pista recurg la simulari in jocuri video. Astfel, fanii sportului isi urmaresc acum fotbalistii, boxerii, baschetbalistii sau pilotii de Formula 1 preferati in competitii virtuale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )