Libnet.ro
UNICEF

16:15

PENTRU ATENUAREA DATORIILOR DIN TIMPUL PANDEMIEI Banca Mondiala finalizeaza un pachet de 160 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ATENUAREA DATORIILOR DIN TIMPUL PANDEMIEI Banca Mondiala finalizeaza un pachet de 160 miliarde de dolari

Board-ul Bancii Mondiale finalizeaza un pachet menit sa atenueze povara datoriilor in timpul pandemiei de coronavirus COVID-19), de pana la 160 miliarde de dolari, pentru urmatoarele 15 luni, a anuntat joi presedintele institutiei financiare, David Malpass. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Mondiala, pachet de 160 de miliarde pentru atenuarea poverii datoriilorin timpul crizei!

Board-ul Bancii Mondiale finalizeaza un pachet menit sa atenueze povara datoriilor in timpul pandemi.

Utile: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei; Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa

Libertatea: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei * Click: Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa * Descopera: O aplicatie le permite oamenilor sa afle daca au luat contact cu purtatori ai coronavirusului * Doctorul Zilei: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si arma combustibil pentru imunitate * Click: Verdeturile de primavara iti intaresc imunitatea.

Concedierile au fost interzise, in Spania, in timpul pandemiei

Guvernul spaniol a decis vineri interzicerea oricarei concedieri in timpul pandemiei de coronavirus, in momentul in care sindicatele estimeaza ca un jur de un milion de salariati vor fi temporar in somaj, scrie AFP.

AGENTIILE DE PRESA: Spania - Concedierile au fost interzise in timpul pandemiei

Guvernul spaniol a decis vineri interzicerea oricarei concedieri in timpul pandemiei de coronavirus, in momentul in care sindicatele estimeaza ca un jur de un milion de salariati vor fi temporar in somaj, scrie AFP.

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

Sporturile se muta in online cu ajutorul jocurilor video in timpul pandemiei Covid-19: Fotbal, box, Formula 1, baschet

Odata cu anularea evenimentelor sportive din cauza pandemiei Covid-19, sportivii care nu mai pot ajunge pe teren, ring sau pista recurg la simulari in jocuri video. Astfel, fanii sportului isi urmaresc acum fotbalistii, boxerii, baschetbalistii sau pilotii de Formula 1 preferati in competitii virtuale.

AGENTIE ONU: Zeci de milioane de oameni risca sa isi piarda locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus

Zeci de milioane de oameni risca sa isi piarda locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unei analize a Organizatiei Internationale a Muncii OIM), o agentie a ONU, care se asteapta ca numarul acestora sa fie peste cele 25 de milioane de persoane prevazute intr-o estimare facuta in urma cu doar doua zile, transmite Reuters.

Parlamentul britanic, inchis din cauza pandemiei noului coronavirus

Parlamentul britanic se pregateste sa fie inchis miercuri, pe o perioada de o luna , iar deputatii sunt trimisi acasa cu o saptamana mai devreme in vacanta de Paste, din cauza pandemiei noului coronavirus.

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )