Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concert de Anul Nou, organizat in conditii pandemice la Viena

România Liberă România Liberă,
Concert de Anul Nou, organizat in conditii pandemice la Viena

Pentru prima oara in istorie, ritualul in ritm de vals al inceputului de an de la Viena a avut loc c. continuă pe România Liberă

Mesajul Papei Francisc de Anul Nou: Pe langa un vaccin pentru corp, avem nevoie de un vaccin pentru suflet. Va fi un an bun daca ne ingrijim unii de altii

Papa Francisc a transmis, in mesajul sau de Anul Nou, ca in 2021, oamenii au nevoie nu doar de un vaccin pentru corp, ci si de unul pentru suflet, iar noul an va fi unul bun daca ne ingrijim unii de altii.

Petrecere ilegala de Anul Nou in Bretania. Toate caile de acces pentru vehicule, blocate de politie

Aproximativ 2. 500 de persoane au participat la o petrecere ilegala de Anul Nou intr-un depozit parasit din nord-vestul Frantei si s-au confruntat violent cu politia, joi, iar evenimentul a continuat vineri noapte, relateaza presa franceza.

Cele mai indragite traditii de Anul Nou

Anul Nou este prilej de sarbatoare pentru oamenii din intreaga lume. in fiecare regiune, au fost duse mai departe obiceiuri si superstitii din cele mai vechi timpuri. in continuare, va prezentam cele mai indragite traditii de Revelion.

Mesaje de Anul Nou 2021. Urari si felicitari de Anul nou

Trecerea intr-un nou an este un prilej pentru a transmite mesaje, urari si felicitari de La multi ani! celor apropiati de Anul Nou. Mai sunt cateva ore pana la Revelion si trecerea in anul nou 2021, iar imaginatia poate fi pusa la incercare cand trebuie sa alegem urarile si felicitarile pe care sa le trimitem. Cum anul acesta Sarbatorile de iarna au loc in conditii speciale din cauza coronavirusului, o metoda la indemana pentru a-i bucura pe cei dragi este transmiterea de mesaje, urari si felicitari de Anul Nou si de Revelion.

Mesaje de Anul Nou pentru bunici 41 de urari pentru Whatsapp, Facebook si SMS

Anul Nou este ziua ce marcheaza trecerea dintre ani si inceperea urmatorului an calendaristic. Anul Nou reprezinta o oportunitate perfecta de a ne intalni cu familia, bunicii, cu prietenii apropiati de a petrece timpul alaturi de cei dragi la trecerea dintre ani. A devenit o traditie de a trimite SMS-uri de Revelion celor dragi. Urari .

Mesaje de Anul Nou pentru prieteni adevarati 33 de urari de trimis pe Whatsapp, Facebook sau SMS

Trecerea dintre ani reprezinta pentru multi oameni un nou inceput. Noul an se apropie cu repeziciune si este bine sa ai pregatite cateva mesaje dinainte. Urarile de Anul Nou este o oportunitate de a-i bucura pe cei dragi si de a le impartasi gandurile noastre bune pentru urmatorul an. in cazul in care nu ai .

Mesaje de Anul Nou pentru Whatsapp, Facebook, SMS. 63 de urari alese

Un prilej pentru a trimite mesaje persoanelor dragi din viata noastra, este sfarsitul de an. De Anul Nou putem trimite mesaje colegilor, prietenilor si familiei, pe Whatsapp si Facebook si SMS. Iata 63 de idei de mesaje de Anul Nou pentru cei care nu au inspiratie. 63 de mesaje de Anul Nou de trimis pe .

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte.

Mesajul viral al SRI, pentru romani, de Anul Nou

Serviciul Roman de Informatii a trimis joi, un mesaj inedit de Anul Nou. Daca anul trecut SRI le transmitea romanilor, traditionala urare de La multi ani, insotita de o felicitare pe care aparea mesajul inca un an se incheie cu bine. Misterul lerului ramane intact, in 2020 pe felicitare apar un binoclu si mesajul Sa ne vedem sanatosi.

Coronavirus: Franta extinde intervalul orar al interdictiei de circulatie in 15 departamente Incidente in noaptea de Anul Nou

Franta va extinde intervalul orar al interdictiei de circulatie in 15 departamente ale tarii pentru a combate raspandirea Covid-19, au anuntat vineri autoritatile franceze, care au confirmat mai multe incidente petrecute in noaptea de Anul Nou, printre care o petrecere ilegala cu mii participanti si un deces din cauza folosirii neglijente a focurilor de artificii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )