Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mesajul Papei Francisc de Anul Nou: Pe langa un vaccin pentru corp, avem nevoie de un vaccin pentru suflet. Va fi un an bun daca ne ingrijim unii de altii

B1 B1,
Mesajul Papei Francisc de Anul Nou: Pe langa un vaccin pentru corp, avem nevoie de un vaccin pentru suflet. Va fi un an bun daca ne ingrijim unii de altii

Papa Francisc a transmis, in mesajul sau de Anul Nou, ca in 2021, oamenii au nevoie nu doar de un vaccin pentru corp, ci si de unul pentru suflet, iar noul an va fi unul bun daca ne ingrijim unii de altii. continuă pe B1

Mesajul premierului Citu de Anul Nou: Va promit ca vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, le promite romanilor ca impreuna cu echipa sa va face totul pentru a relansa economia nationala in 2021. Nu lasam pe nimeni in urma si va rog sa aveti incredere in noi, scrie in mesajul de Anul Nou al premierului.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate e din ce in ce mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre un an extrem de dificil, refedindu-se la pandemia de COVID-19. Acesta a multumit romanilor pentru responsabilitatea privind respectarea regulilor de sanitare si a subliniat apoi ca privim spre Noul An cu multa speranta si incredere.

in mesajul de Anul Nou, papa Francisc i-a indemnat pe crestini sa aiba grija unii de altii

Papa Francisc anuntat in mesajul sau de Anul Nou, ca 2021 va fi un an bun, daca oamenii vor avea grija unii de altii si a subliniat ca, pe langa un vaccin impotriva noului coronavirus, omenirea are nevoie de un vaccin pentru suflet.

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: Va indemn sa va ridicati si sa va faceti auzita vocea din nou

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut romanilor sa se ridice si sa-si faca vocea auzita in mesajul sau de Anul Nou. Liderul celui mai mare partid din Romania mai spune ca urmeaza un an greu in care romanii vor invinge virusul si isi vor lua vietile inapoi, potrivit Mediafax.

Coronavirus: Franta extinde intervalul orar al interdictiei de circulatie in 15 departamente Incidente in noaptea de Anul Nou

Franta va extinde intervalul orar al interdictiei de circulatie in 15 departamente ale tarii pentru a combate raspandirea Covid-19, au anuntat vineri autoritatile franceze, care au confirmat mai multe incidente petrecute in noaptea de Anul Nou, printre care o petrecere ilegala cu mii participanti si un deces din cauza folosirii neglijente a focurilor de artificii.

Avortul a fost legalizat in tara natala a Papei Francisc. Mesajul transmis de Suveranul Pontif

Dupa o dezbatere de 12 ore in parlamentul argentinian,avortula fostlegalizatmiercuri dimineata in tara natala a Papei Francisc. Astfel, avortul este legal in Argentina pana in a 14-a.

Papa Francisc nu poate oficia slujbele de Anul Nou si de 1 ianuarie intrucat are sciatica

Papa Francisc nu poate oficia slujbele de Anul Nou si de 1 ianuarie intrucat are sciatica, a anuntat.

Mesajul viral al SRI, pentru romani, de Anul Nou

Serviciul Roman de Informatii a trimis joi, un mesaj inedit de Anul Nou. Daca anul trecut SRI le transmitea romanilor, traditionala urare de La multi ani, insotita de o felicitare pe care aparea mesajul inca un an se incheie cu bine. Misterul lerului ramane intact, in 2020 pe felicitare apar un binoclu si mesajul Sa ne vedem sanatosi.

Doctorul Musta, in mesajul de Anul Nou: Nu pot sa le multumesc celor care m-au jignit. Lupta mea va continua

Intr-o postare pe grupul de Facebook City Doctors, infiintat la inceputul pandemiei, doctorul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a transmis un mesaj de Anul Nou.

Vladimir Putin isi indeamna concetatenii, in mesajul de Anul Nou, la incredere in sine si coeziune

Presedintele rus Vladimir Putin si-a indemnat concetatenii, in mesajul de Anul Nou, la incredere in sine si coeziune, in contextul pandemiei cu noul coronavirus, declarandu-se la randul sau convins ca rusii vor reusi sa treaca peste toate.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )