Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concert SoNoRo Conac la Alba Iulia, in cadrul Festivalului Dilema Veche

România Liberă România Liberă,
Concert SoNoRo Conac la Alba Iulia, in cadrul Festivalului Dilema Veche

Urmatorul concert de muzica de camera din seria SoNoRo Conac va avea loc vineri, 21 august, de la ora 20:00, la Catedrala Romano-Catolica din Alba Iulia. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Festivalul Dilema Veche. continuă pe România Liberă

Concert SoNoRo Conac la Biserica fortificata din Viscri

Un nou concert de muzica de camera marca SoNoRo Conac va avea loc sambata, pe 22 august, de la ora 19:00, in Biserica evanghelica fortificata din Viscri judetul Brasov).

Emy Dragoi, regele jazzului la acordeon, cucereste si Cetatea Alba Iulia

Acordeonistul Emy Dragoi, supranumit de francezi regele jazzului la acordeon si finalist in competitia-spectacol Romanii au talent, vine la Festivalul Dilema veche din Alba Iulia cu nu mai putin de sapte reprezentatii-ofensiva. Muzicianul promite ca, la sfarsitul saptamanii, acordeoanele sale vor pune stapanire pe Cetatea Alba Carolina.

Alba-Iulia, fortareata-simbol a Romaniei niciodata cucerita. Povestea celei mai mari cumpene din istoria cetatii: 8.000 de soldati unguri au asediat-o fara succes

Puternica cetate din Alba Iulia a fost asediata o singura data in existenta ei ca bastion militar habsburgic si austro-ungar. Episodul a avut loc in primavara-vara anului 1849. in ziua de 26 martie, cetatea era impresurata de armata revolutionara comandata de generalul polonez Iosif Bem. in interiorul fortificatiei se aflau circa 2. 500 de soldati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )