Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concerte rock 2015. Cele mai importante evenimente pana la sfarsitul anului

Adevărul Adevărul,
Concerte rock 2015. Cele mai importante evenimente pana la sfarsitul anului

Pentru fanii muzicii rock mai sunt cateva evenimente importante anul acesta. Iata cateva dintre cele mai interesante concerte rock 2015 care urmeaza sa aiba loc in Romania:. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante lucruri pe care parintii trebuie sa le stie despre nou-nascut

In majoritatea cazurilor, viata cuplurilor care se intorc de la maternitate cu bebelusul se poate exprima printr-un singur cuvant: haos. Cu atat mai mult daca informatiile primite in maternitate sunt precare, cu atat mai mult daca nou-nascutul a venit pe lume inainte de termen. Discutam despre informatiile esentiale de care au nevoie aceste familii impreuna cu Diana Gamulescu, vicepresedintele Asociatiei Unu si Unu si mama de gemeni.

Cele mai sexy femei din lume. Cine a fost in top in ultimii 20 de ani

De la Claudia Schiffer, Gillian Anderson sau Teri Hatcher si pana la Cheryl Cole, Mila Kunis ori Jennifer Lawrence, iata care au fost cele mai sexy femei din lume in ultimii 20 de ani! .

Numere rare la loto. Care sunt cele mai rare numere extrase la 6/49

Cei care joaca la Loto 6/49 au propriile strategii de alegere a numerele, mergand de la alegerea datelor de nastere, pana la numere norocoase. Va prezentam cele mai rare numere extrase la Loto 6/49.

TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City si cine e pustiul de 60 milioane euro

Vara anul 2015 este una efervescenta pe piata transferurilor iar granzii Europei si-au intarit loturile inainte sa inceapa cele mai puternice campionate ale Vestului. Senzatia verii a fost un pusti, transferat pe mai mult de 60 milioane euro.

Cele mai frumoase palate din Romania

Cele mai frumoase palate din Romania. Cei mai multi dintre noi au vizitat Castelul Bran sau Castelul Peles, insa despre celelalte palate si castele mai putin cunoscute si poate mai impresionante decat cele populare putini dintre noi stiu.

Cele mai pesimiste zodii. Nativii care vad doar jumatatea goala a paharului

Cele mai pesimiste zodii. Modul in care percepem aumite situatii din viata de zi cu zi, intr-o maniera pozitiva sau negativa, poate fi influentat si de astre intr-o anumita masura. Prin urmare, cinci zodii se numara printre cele mai pesimiste, fiind si cele mai predispuse spre depresie.

Cele mai spectaculoase aparitii ale lui Nicole Kidman la 48 de ani

Nicole Kidman este nu doar una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, ci si un veritabil style icon. Iata cele mai spectaculoase aparitii recente ale frumoasei actrite care este intotdeauna de o eleganta rara! .

Cele mai profitabile afaceri online. Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 de milioane lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din strainatate, arata datele centralizate de wall-street. ro pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Hagi si Popescu, printre cele mai de succes transferuri in Turcia

UEFA considera ca fostii fotbalisti Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu se afla printre cele mai de succes transferuri de jucatori straini in campionatul Turciei. Pagina oficiala a forului european face o trecere.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )