Libnet.ro
UNICEF

21:30

TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City si cine e pustiul de 60 milioane euro

România Liberă România Liberă,
TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City si cine e pustiul de 60 milioane euro

Vara anul 2015 este una efervescenta pe piata transferurilor iar granzii Europei si-au intarit loturile inainte sa inceapa cele mai puternice campionate ale Vestului. Senzatia verii a fost un pusti, transferat pe mai mult de 60 milioane euro. continuă pe România Liberă

Hagi, cel mai bun jucator strain din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele mai tari transferuri

Gheorghe Hagi a fost propus de UEFA in varful unui top al celor mai buni jucatori straini care au evoluat in fotbalul turc. Printre cele mai puternice transferuri se numara si cel al lui Gica Popescu.

Cele mai spectaculoase aparitii ale lui Nicole Kidman la 48 de ani

Nicole Kidman este nu doar una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, ci si un veritabil style icon. Iata cele mai spectaculoase aparitii recente ale frumoasei actrite care este intotdeauna de o eleganta rara! .

Hagi si Popescu, printre cele mai de succes transferuri in Turcia

UEFA considera ca fostii fotbalisti Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu se afla printre cele mai de succes transferuri de jucatori straini in campionatul Turciei. Pagina oficiala a forului european face o trecere.

Hagi, cel mai bun jucator strain din istoria fotbalului turc. Vezi TOP 10 cele tari transferuri

Gheorghe Hagi a fost propus de UEFA in varful unui top al celor mai buni jucatori straini care au evoluat in fotbalul turc. Printre cele mai puternice transferuri se numara si cel al lui Gica Popescu.

UEFA: Gheorghe Hagi si Gica Popescu, cele mai de succes transferuri in Turcia

Forul european UEFA considera ca fostii fotbalisti Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu se afla printre cele mai de succes transferuri de jucatori straini in campionatul Turciei. Alaturi de cei doi romani se mai.

Ce dotari au cele mai noi autobuze ale Clujului

Zece autobuze noi, de ultima generatie, vor intra in circulatie pe strazile Clujului alaturi de cele 40 deja cumparate in iarna. Acestea vor deservi, in principal, spune primarul orasului pe Facebook, zona industriala a Clujului, Clujana si Bulevardul Muncii.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din.

Demnitarii Romaniei au cele mai nesimtite salarii din Europa: Discrepanta dintre veniturile elitei si ale cetateanului de rand, uriasa

Politicienii romani au printre cele mai mari salarii din Europa. Comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana, in Romania, dupa cresterea indemnizatilor demnitarilor, exista ce mai mare discrepanta.

24 dintre cele mai amuzante expresii romanesti - un top realizat de o romanca stabilita in Argentina

Un cunoscut portal international de turism face un top al celor mai amuzante 24 expresii intalnite in limba romana. Nu lipsesc din top expresii precum frectie la picior de lemn, a freca menta sau dus cu pluta.

Cele mai sexy femei din lume. Cine a fost in top in ultimii 20 de ani

De la Claudia Schiffer, Gillian Anderson sau Teri Hatcher si pana la Cheryl Cole, Mila Kunis ori Jennifer Lawrence, iata care au fost cele mai sexy femei din lume in ultimii 20 de ani! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )