Libnet.ro
UNICEF

17:45

Concertul Julio Iglesias din 20 mai a fost reprogramat in iulie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Concertul Julio Iglesias din 20 mai a fost reprogramat in iulie

Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevazut initial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, din motive tehnice. Artistul spaniol va incepe a doua parte a turneului sau european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalenta. Biletele achizitionate pentru spectacolul din . continuă pe Ceaşca de Cultură

Concertul lui Julio Iglesias din Bucuresti a fost reprogramat

Concertul artistului spaniol Julio Iglesias 71 de ani) de la Sala Palatului din Bucuresti, prevazut initial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe data de 02 iulie 2015, din motive tehnice.

Julio Iglesias Jr, invitat la Sinteza Zilei

Julio Iglesias Jr. va canta in deschiderea concertelor tatalui sau, Julio Iglesias, cei doi artisti urmand sa urce impreuna pe scena cu ocazia show-urilor programate pe 20 si 22 mai, la Sala Palatului din.

Reprezentantii lui Julio Iglesias Jr. reactioneaza dupa ce Gadea l-a pus sa repete Jos Basescu!: A fost indus in eroare

Managementul artistilor Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr. reactioneaza dupa ce realizatorul Antenei 3 Mihai Gadea i-a cerut celui din urma sa spuna Jos Basescu! in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, unde cantaretul era prezent pentru a vorbi despre cele doua concerte pe care le va sustine, alaturi de tatal sau, in Romania.

FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Junior, pacalit de Gadea sa spuna Jos Basescu. Cum a comentat managerul artistului

Cantaretul Julio Iglesias Junior a fost pacalit de prezentatorul Antena 3, Mihai Gadea, sa spuna Antena 3 e aici. Jos Basescu!, in timpul emisiunii lui. Iglesias a crezut ca este o formula de ramas bun. Managerul artistului a scris pe pagina lui de Facebook ca gestul realizatorului TV a fost regretabil si ca artistul se detaseaza de el.

EXCLUSIV Julio Iglesias Jr. vine in studioul Adevarul Live

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iulie la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias Jr. va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14.

EXCLUSIV! Julio Iglesias jr vine in studioul Adevarul LIVE

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iule la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias jr va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14.

VIDEO Julio Iglesias Jr, dupa ce Mihai Gadea i-a cerut sa spuna Jos Basescu!: Nu a fost in cunostinta de cauza. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, ne delimitam total

Julio Iglesias Junior nu a spus Jos Basescu! in cunostinta de cauza, precizeaza managementul cantaretului spaniol intr-un comunicat remis vineri presei, explicand ca, atunci cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna Jos Basescu!, in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori. Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil, spun reprezentantii cantaretului.

VIDEO Mihai Gadea, lectie de antibasism pentru Julio Iglesias Jr.: realizatorul l-a invatat sa spuna, in romana, Jos Basescu!

Realizatorul TV Mihai Gadea l-a avut invitat, in editia din 14 mai a emisiunii Sinteza Zilei, difuzata de Antena 3, pe cantaretul spaniol Julio Iglesias Jr. , caruia i-a oferit o scurta lectie de antibasism, noteaza reportervirtual. ro.

42 de elevi din Michigan au fost internati in spital

Copiii unei scoli elementare din Michigan SUA) au fost internati in spital. in total, 42 de elevi au fost internati, dupa ce clasele scolii Macomb Township au fost evacuate. Cinci dintre copii au lesinat.

Galati: Politia ancheteaza furtul a zeci de apometre din subsolurile mai multor blocuri

Cateva zeci de apometre au fost furate, saptamana aceasta, din subsolurile sau din galeriile pentru reteaua de canalizare ale mai multor blocuri din municipiul Galati, relateaza Mediafax.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )