Libnet.ro
UNICEF

14:16

O concurenta de la Insula Iubirii, 4 ani de inchisoare, din cauza fostului sot

Antena3 Antena3,
O concurenta de la Insula Iubirii, 4 ani de inchisoare, din cauza fostului sot

Editia de marti seara, Insula Iubirii a scos la iveala noi detalii despre unii dintre concurenti. Mirela si-a spus povestea cutremuratoare, aseara, intr-un nou episod Insula Iubirii, la Antena. continuă pe Antena3

Un regizor turc, condamnat la sase ani de nchisoare din cauza unei scene care l arata pe presedintele Erdogan cu pistolul la cap

Un regizor turc a fost condamnat la peste 6 ani de inchisoare, dupa ce a fost acuzat de apartenenta la grup terorist din cauza filmului sau care il infatiseaza pe presedintele Tayyip Erdogan avand un pistol la cap in timp ce toata familia sa este moarta in jurul lui, anunta agentia de stat, citata de Reuters.

Un roman s-a sinucis intr-o inchisoare din Italia. El a fost arestat pentru ca si-a batut nevasta si copilul

Un barbat in varsta de 44 de ani, originar din Romania, s-a sinucis in penitenciarul din orasul italian Lecce, informeazalibertatea. ro. El fusese arestat pentru ca si-a batut sotia si copilul,.

Peste un milion de persoane au fost evacuate n Statele Unite din cauza uraganului Florence

Peste un milion de persoane din statul Carolina de Sud au fost evacuate luni, din cauza apropierii uraganului Florence, care va afecta si statele Carolina de Nord si Virginia, unde autoritatile au declarat stare de urgenta, relateaza BBC, citat de Mediafax.

Cursa aeriana Sibiu Nurnberg s-a ntors pe pista din cauza unei urgente medicale la bord

Un avion care efectua cursa Sibiu Nurnberg s-a intors, duminica, pe Aeroportul International Sibiu dupa 40 de minute de zbor, din cauza unei urgente medicale, aeronava urmand sa plece imediat ce va fi posibil acest lucru, relateaza Mediafax.

Cursa aeriana Sibiu - Nurnberg s-a ntors pe pista din cauza unei urgente medicale la bord

Un avion care efectua cursa Sibiu - Nurnberg s-a intors, duminica, pe Aeroportul International Sibiu dupa 40 de minute de zbor, din cauza unei urgente medicale, aeronava urmand sa plece imediat ce va fi posibil acest lucru, scrie Mediafax.

Avion nevoit sa se intoarca din drum din cauza unui pasager

Un avion care efectua un zbor intre orasul australian Perth si Londra, operat de compania aeriana Qantas, a fost nevoit sa se intoarca din drum dupa doua ore din cauza unui pasager recalcitrant, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )