Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un regizor turc, condamnat la sase ani de nchisoare din cauza unei scene care l arata pe presedintele Erdogan cu pistolul la cap

Hotnews Hotnews,
 Un regizor turc, condamnat la sase ani de nchisoare din cauza unei scene care l arata pe presedintele Erdogan cu pistolul la cap

Un regizor turc a fost condamnat la peste 6 ani de inchisoare, dupa ce a fost acuzat de apartenenta la grup terorist din cauza filmului sau care il infatiseaza pe presedintele Tayyip Erdogan avand un pistol la cap in timp ce toata familia sa este moarta in jurul lui, anunta agentia de stat, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

O fetita de sase ani, abuzata sexual in scara unui bloc din Deva

O copila de sase ani a fost abuzata sexual in scara unui bloc din municipiul Deva. Oamenii legii fac cercetari pentru identificarea agresorului. Mama fetitei a reclamat la Politie.

Copila de sase ani abuzata in scara unui bloc din municipiu. Autorul infractiunii este cautat de politisti

O copila in varsta de sase ani a fost abuzata sexual in scara unui bloc din municipiul Deva. Politistii fac cercetari pentru identificarea agresorului.

Tragedie la Craiova: Un copil de sase ani a fost mutilat de un caine de lupta (VIDEO)

Drama sfasietoare pentru un copil de numai sase ani din Craiova. Baietelul ar putea ramane mutilat pe viata dupa ce un caine de lupta l-a muscat de picior pana la os, informeaza B1.

Copil de sase ani, muscat de un caine fugit din curte

Un copil de sase ani a fost muscat de un caine de lupta scapat dintr-o curte din Craiova. Patrupedul a sfasiat practic piciorul copilului. Stire in curs de actualizare .

Robert Negoita: Oamenii care ies n Piata Victoriei sunt cei care au ramas fara speranta din cauza unor ticalosi care nu-si fac treaba

Oamenii care ies in Piata Victoriei sunt aceia care au ramas fara speranta, iar aceasta se intampla din cauza unor ticalosi care nu-si fac treaba sau si-o fac prost, declarat vineri primarul sectorului 3, Robert Negoita, citat de Agerpres.

Iasi: A fost inregistrat al treilea deces din cauza virusului West Nile

Un barbat a murit din cauza virusului West Nile, la Spitalul de Boli Infectioase din municipiul Iasi, acesta fiind al treilea deces inregistrat in judet. Directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase.

inca patru oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile: Ministerul Sanatatii, apel de ultima ora la adresa autoritatilor locale

Virusul West Nile continua sa faca victime in Romania. inca patru persoane au murit din cauza acestuia, numarul deceselor ajungand la 17, potrivit datelor transmise de Centrul National de Supraveghere si.

nca 4 oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis de tntari. Ministerul Sanatatii cere autoritatilor locale sa faca dezinsectie pentru a mpiedica raspndirea virusului

Inca 4 oameni au murit in ultima saptamana din cauza infectiei cu virusul West Nile, numarul total al deceselor urcand, astfel, la 17, potrivit datelor furnizate Ministerului Sanatatii de catre Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile. De asemenea, numarul total al imbolnavirilor de meningita/meningo-encefalita a urcat la 166 de cazuri, cu 49 mai mult decat in urma cu o saptamana. Ministerul Sanatatii le reaminteste autoritatilor administratiei publice locale, intr-un comunicat emis vineri, sa continue masurile de dezinsectie in localitati pentru a preveni raspandirea infectiei cu West Nile.

Toyota recheama un milion de masini hibride, din cauza riscului de incendiu

Constructorul nipon Toyota va rechema un milion de masini hibride, majoritatea Prius, din cauza ca exista riscul producerii unor incendii in urma unor probleme cu cablurile. Peste jumatate sunt in Japonia si 219. 000, in Europa, scrie AFP. Sunt afectate modele Prius si C-HR produse intre 2016 si 2018.

PANICA pe aeroport din cauza unui virus PERICULOS! Zeci de pasageri s-au imbolnavit! DETALII DE ULTIM MOMENT

S-a declansat panica pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, dupa ce 12 persoane care zburau din Europa catre statul Philadelphia din SUA au acuzat simtome de gripa. Toti pasagerii si membrii echipajului din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )