Libnet.ro
UNICEF

01:06

Concurs. Cel mai bun film despre orasul natal, premiat de autoritati cu 1.500 de lei

Adevărul Adevărul,
Concurs. Cel mai bun film despre orasul natal, premiat de autoritati cu 1.500 de lei

Calarasenii pasionati de arta cinematografica in diversele ei forme au ocazia sa castige bani. Cel mai bun film despre Calarasi va fi premiat de autoritatile locale cu 1. 500 de lei impozabili. Pana pe 8 septembrie, calarasenii se pot inscrie la concurs, iar o saptamana mai tarziu va avea loc anuntarea castigatorilor. continuă pe Adevărul

Halep: In acest moment nu joc cel mai bun tenis. Faptul ca am castigat chiar daca joc mai putin bine este un mare plus

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, joi, dupa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, ca meciul cu Anastasija Sevastova nu a fost deloc usor. Halep recunoaste ca nu joaca la cel mai bun nivel posibil, dar considera un mare plus faptul ca a reusit sa se impuna chiar daca a evoluat mai putin bine, potrivit news. ro.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2017: solutii optime pentru PC-ul tau

Lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit in 2017 se da, in continuare, intre nume cunoscute, iar noi va propunem o selectie din care puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Patru scurtmetraje romanesti prezentate la Festivalul International de Film Next, vor fi proiectate la Institutul Cultural Roman

Joi, 24 august, de la ora 19. 00, la Institutul Cultural Roman va avea loc o serie speciala de proiectii a patru scurtmetraje romanesti prezentate la editia din acest an a Festivalului International de Film NexT. Printre aceste scurtmetraje se numara si castigatorul trofeului pentru cel mai bun film romanesc, Prima noapte, in regia lui Andrei Tanase.

Patru scurtmetraje romanesti prezentate la Festivalul International de Film Next vor fi proiectate la ICR

Joi, 24 august, de la ora 19. 00, la Institutul Cultural Roman va avea loc o serie speciala de proiectii a patru scurtmetraje romanesti prezentate la editia din acest an a Festivalului International de Film NexT. Printre aceste scurtmetraje se numara si castigatorul trofeului pentru cel mai bun film romanesc, Prima noapte, in regia lui Andrei Tanase.

7 motive pentru care boxul este cel mai bun sport pentru femei

Intareste musculatura, arde grasimile si imbunatateste ritmul cardiac, acestea sunt argumentele pe care instructorii de box le aduc in favoarea acestui sport. Consacrat ca fiind un sport practicat cu precadere de barbati, de fapt, se pare ca boxul este unul dintre sporturile care ar trebui practicate mai mult si de catre femei. De ce? Iata motivele care te vor convinge sa practici boxul:.

Reteta VIDEO: Cum se face cel mai bun ghiveci calugaresc, taranesc, la cuptor?

Ghiveciul este genul de reteta care te ajuta sa aduni toate legumele din camara si frigider si fara multa muncaa, sa obtii ceva delicios: un curcubeu de arome, texturi si culori.

Reteta VIDEO: Cum se face cel mai bun ghiveci calugaresc, taranesc la cuptor

Ghiveciul este genul de reteta care te ajuta sa aduni toate legumele din camara si frigider si, fara multa munca, sa obtii ceva delicios: un curcubeu de arome, texturi si culori.

Rusia: Ancheta privind atacul cu cutit de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova

Comitetul de Investigatii rus a anuntat duminica ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de organizatia Statul Islamic, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova, relateaza Agerpres.

Moscova anunta ca ancheta privind atacul de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel

Comitetul rus de Investigatii a anuntat ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de Daesh, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova .

VIDEO Cel mai important eveniment astronomic al anului: eclipsa totala de Soare, vizibila luni in Statele Unite

O eclipsa totala de Soare ce va fi vizibila in anumite regiuni din Statele Unite va avea loc luni, acesta fiind cel mai important eveniment astronomic al anului. Denumita Marea Eclipsa Americana, aceasta este o eclipsa sora a celei care a putut fi observata in Romania pe 11 august 1999, adica in urma cu 18 ani, 11 zile si 8 ore - perioada la care o eclipsa se repeta ciclul Saros), informeaza TVR, care va transmite in direct evenimentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )