Libnet.ro
UNICEF

00:07

7 motive pentru care boxul este cel mai bun sport pentru femei

Adevărul Adevărul,
7 motive pentru care boxul este cel mai bun sport pentru femei

Intareste musculatura, arde grasimile si imbunatateste ritmul cardiac, acestea sunt argumentele pe care instructorii de box le aduc in favoarea acestui sport. Consacrat ca fiind un sport practicat cu precadere de barbati, de fapt, se pare ca boxul este unul dintre sporturile care ar trebui practicate mai mult si de catre femei. De ce? Iata motivele care te vor convinge sa practici boxul:. continuă pe Adevărul

Halep: In acest moment nu joc cel mai bun tenis. Faptul ca am castigat chiar daca joc mai putin bine este un mare plus

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, joi, dupa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, ca meciul cu Anastasija Sevastova nu a fost deloc usor. Halep recunoaste ca nu joaca la cel mai bun nivel posibil, dar considera un mare plus faptul ca a reusit sa se impuna chiar daca a evoluat mai putin bine, potrivit news. ro.

Cel mai bun jucator de Dota 2 a fost invins de inteligenta artificiala

Creatiile digitale bazate pe inteligenta artificiala sunt mai eficiente ca niciodata, avand in vedere ca au reusit sa invinga cel mai bun jucator de Dota 2. Elon Musk este una dintre cele mai reticente persoane cand vine vorba de inteligenta artificiala. in acelasi timp, face investitii importante in dezvoltarea sigura a unor astfel de tehnologii.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2017: solutii optime pentru PC-ul tau

Lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit in 2017 se da, in continuare, intre nume cunoscute, iar noi va propunem o selectie din care puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Samsung T5 este cel mai rapid SSD extern pe USB

In competitia pentru cel mai rapid SSD extern, cei de la Samsung se pare ca au iesit in frunte prin intermediul noului Samsung T5. SSD-urile au evoluat foarte mult in ultimii ani din punctul de vedere al tehnologiei utilizate. Desi beneficiile sunt evidente initial pentru cei care le folosesc in desktopuri si laptopuri, este doar [].

Tweetul publicat de Barack Obama dupa violentele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie

Fostul presedinte american Barack Obama a publicat pe Twitter o fotografie cu el si trei copii de rase diferite si un citat din Nelson Mandela, in replica la violentele de la Charlottesville Virginia), din weekend, iar mesajul a devenit cel mai aprobat tweet din istorie, cu 2,8 milioane de like-uri, relateaza News. ro citand CNBC.

ZTE Blade ZMax este cel mai ieftin telefon cu doua camere si senzor de amprenta

Intr-o perioada in care ne pregatim pentru lansarile de top ale acestui an, cei de la ZTE au lansat ZTE Blade ZMax, un smartphone de invidiat cu pret infim. iPhone 8, Galaxy Note 8 si noile terminale Pixel vor fi lansate in urmatoarele doua luni. Acestea vor motiva posesorii entuziasti de smartphone-uri sa faca investitii [].

Care sunt masinile care se depreciaza cel mai mult? Iata un top 10!

Printre lucrurile pa care le iei in calcul atunci cand te gandesti sa iti cumperi o masina este si deprecierea. Da, exista foarte multi soferi care se gandesc la ce valoare se va vinde masina lor, si fac comparatia astfel cu pierderea pe care o vor.

Reteta VIDEO: Cum se face cel mai bun ghiveci calugaresc, taranesc, la cuptor?

Ghiveciul este genul de reteta care te ajuta sa aduni toate legumele din camara si frigider si fara multa muncaa, sa obtii ceva delicios: un curcubeu de arome, texturi si culori.

Reteta VIDEO: Cum se face cel mai bun ghiveci calugaresc, taranesc la cuptor

Ghiveciul este genul de reteta care te ajuta sa aduni toate legumele din camara si frigider si, fara multa munca, sa obtii ceva delicios: un curcubeu de arome, texturi si culori.

Romania, in topul tarilor din UE cu cel mai mare risc de sclavie moderna

Romania se afla in primele cinci tari din Uniunea Europeana in care riscul de sclavie moderna este cel mai ridicat, se arata in raportul Modern Slavery Index 2017 . In top, pe langa tara noastra se gasesc Grecia, Italia, Cipru si Bulgaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )