Libnet.ro
UNICEF

19:30

Concursul de Eleganta Sinaia, unul dintre cele mai speciale evenimente din regiune dedicate automobilelor de epoca

Adevărul Adevărul,
Concursul de Eleganta Sinaia, unul dintre cele mai speciale evenimente din regiune dedicate automobilelor de epoca

Maine, 24 iunie, are loc Concursul de Eleganta Sinaia, unul din cele mai speciale evenimente din Europa de Est dedicate automobilelor de epoca. Evenimentul, organizat sub inaltul Patronaj al M. Regelui Mihai I al Romaniei, beneficiaza de un cadrul de exceptie: Domeniul Regal Peles si castelul pentru prezentarea si parada concurentilor si Casionul Sinaia pentru festivitatea de premiere. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTOGALERIE Paris Air Show 2017 - Care au fost aeronavele-vedeta la unul dintre cele mai mari saloane aeronautice mondiale. Cu ce s-au prezentat marile companii din SUA si Europa

Cateva mii de expozanti din industria mondiala de aeronautica, peste 4. 000 de jurnalisti si peste 300. 000 de vizitatori la finalul acestei saptamani - cifrele seci ale unuia dintre cele mai mari saloane aeronautice din lume care se tine o data la doi ani: Paris Air Show. Pe aeroportul parizian Le Bourget vin cele mai mari companii aeronautice din lume vin ca sa-si etaleze cele mai noi aeronave si sa anunte ce mari contracte au mai semnat. HotNews. ro a fost pe Le Bourget si a inventariat aeronavele-vedeta cu care marile companii din Europa, America si Asia s-au prezentat.

Politistii au descoperit una dintre cele mai mari comori naziste. Unde erau ascunse artefactele - VIDEO

Politia a gasit una dintre cele mai mari comori naziste, intr-o camera secreta a unei case din Buenos Aires, Argentina, potrivit The Guardian. in total, politia a descoperit 75 de.

Un frizer sucevean a castigat unul dintre cele mai importante concursuri organizate la nivel national

Robert Nichitean, un tanar frizer din Suceava, a participat la Bucuresti la competitia , R. A, un eveniment destinat frizerilor din intreaga tara. Suceveanul a castigat aceasta competitie, intrand in echipa R. A , in care se afla 10 dintre cei mai buni frizeri din Romania.

Unul dintre cei mai mari producatori de lenjerie intima ar putea intra in faliment

Curtea de Apel din Cluj va decide joi soarta companiei Jolidon, producatorul de lenjerie intima, care ar putea intra in faliment. Anul trecut afacerile producatorului clujean au crescut.

Compania japoneza Takata Emea, unul dintre cei mai mari producatori de componente auto: Majoram capacitatea de productie pentru fabricarea de centuri de siguranta din Arad. Intentionam sa angajam 200 de oameni in fabricile din Romania

Reprezentantii Takata Emea, care gestioneaza operatiunile producatorului de componente auto in Europa, Orientul Mijlociu si Asia, anunta ca vor continua investitiile in fabricile detinute in Romania, respectiv in Arad si Sibiu, unde vor angaja cel putin 400 de persoane in urmatoarea perioada. Oficialii companiei nipone au declarat, pentru News. ro, ca operatiunile din Romania inregistreza foarte bune performante.

TOATA ROMANIA ESTE iN STARE DE SOC !!! A MURIT UNUL DINTRE CEI MAI IUBITI FOTBALISTI AI STELEI !!! (FOTO)

Alexandru Amarandei, un profesor de sport a murit ieri dupa-amiaza, din cauza unor probleme la inima. Sanatatea barbatului nu era una foarte buna, iar in ultima timp se retrasese din sport. Era la pensie.

Sfarsitul si povestea unei legende. Daniel Day-Lewis si-a anuntat retragerea: Nu am simtit niciodata nevoia de a explica sau de a ma scuza pentru felul in care lucrez

Actorul britanic Daniel Day-Lewis 60 de ani), premiat de trei ori cu Oscar si considerat unul dintre cei mai buni artisti ai generatiei sale, si-a anuntat retragerea din industria filmului, invocand motive personale.

Cele mai intalnite mituri despre sanatate

Cu totii am auzit ca morcovii ne imbunatatesc vederea sau ca nivelul de creativitate isi are originea in emisfera dreapta a creierului, dar care dintre acestea sunt adevaruri si care sunt mituri? Iata care sunt cele mai des intalnite mituri medicale si ce opinii au specialistii, conform netdoctor. co. uk.

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Portugalia - Rusia de la Cupa Confederatiilor(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi cele mai interesante cote si pariuri pentru meciul dintre nationala Portugaliei si selectionata Rusiei, de la Cupa.

Lavrov catre Tillerson: Noile sanctiuni impuse Rusiei de catre SUA dauneaza relatiilor dintre cele doua tari

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, i-a spus omologului sau american, Rex Tillerson, ca noile sanctiuni impuse de catre Washington impotriva Rusiei vor dauna relatiilor dintre cele doua tari, potrivit Reuters.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )