Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai intalnite mituri despre sanatate

Hotnews Hotnews,
 Cele mai intalnite mituri despre sanatate

Cu totii am auzit ca morcovii ne imbunatatesc vederea sau ca nivelul de creativitate isi are originea in emisfera dreapta a creierului, dar care dintre acestea sunt adevaruri si care sunt mituri? Iata care sunt cele mai des intalnite mituri medicale si ce opinii au specialistii, conform netdoctor. co. uk. continuă pe Hotnews

Cele mai tari bancuri despre scotieni. Ce ii spune scotianul fetei cu care vorbeste telefonic la linia fierbinte

Va prezentam un top al celor mai reusite bancuri despre scotieni, popor despre care exista preconceptia ca ar fi foarte zgarciti. Propriile glume de acest fel le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Cele mai dese greseli in email marketing

Daca ai o afacere online trebuie sa stii ca email-ul creeaza cea mai mare rata de conversie si este mult mai eficient in atragerea de noi clienti, comparativ cu Facebook-ul. Andrei Georgescu, specialist in email marketing si fondator al unei agentii specializata in domeniu, White Image explica pentru StartupCafe. ro care sunt cele mai intalnite greseli care iti scad rata de click si cum poti masura eficienta unei campanii de email marketing.

Avocatii specializati in divortdezvaluie care sunt cele mai mari greseli care duc la distrugerea unei casnicii

Avocatii specializati in divorturi beneficiaza de un scaun in primul rand cand sunt discutate problemele intampinate in relatii. in fiecare zi, in birourile lor, acestia afla vrute si nevrute de la clienti despre ceea ce i-a determinat sa divorteze. Care sunt cele mai frecvente plangeri pe care le aud, aflati chiar de la avocati.

VIDEO FOTOGALERIE Paris Air Show 2017 - Care au fost aeronavele-vedeta la unul dintre cele mai mari saloane aeronautice mondiale. Cu ce s-au prezentat marile companii din SUA si Europa

Cateva mii de expozanti din industria mondiala de aeronautica, peste 4. 000 de jurnalisti si peste 300. 000 de vizitatori la finalul acestei saptamani - cifrele seci ale unuia dintre cele mai mari saloane aeronautice din lume care se tine o data la doi ani: Paris Air Show. Pe aeroportul parizian Le Bourget vin cele mai mari companii aeronautice din lume vin ca sa-si etaleze cele mai noi aeronave si sa anunte ce mari contracte au mai semnat. HotNews. ro a fost pe Le Bourget si a inventariat aeronavele-vedeta cu care marile companii din Europa, America si Asia s-au prezentat.

Cele mai bune licee din Bucuresti

Colegiul National Sfantul Sava este in topul celor mai bune licee din Capitala si, ca si anul trecut, acesta este urmat indeaproape de Colegiul.

Unele dintre cele mai stranii vietati au fost gasite in adancul oceanului [FOTO]

Daca va intrebati ce fel de vietuitoare traiesc in abisul oceanului, ei bine o echipa de cercetatori poate raspunde acestei intrebari, oferind ca exemplu o suita de specimenestranii, care seamana cu cele mai negre cosmaruri. Abisul este unul dintre cele mai mari si mai adanci habitate de pe planeta, fiind cel mai putin explorat mediu [].

Cele mai bune motoare ale anului 2017

Au fost desemnate cele mai bune propulsoare din lumea auto in anul 2017. Au fost acordate 13 premii, iar printre acestea se afla si propulsorul 1. 0 EcoBoost produs la Craiova.

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Portugalia - Rusia de la Cupa Confederatiilor(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi cele mai interesante cote si pariuri pentru meciul dintre nationala Portugaliei si selectionata Rusiei, de la Cupa.

Politistii au descoperit una dintre cele mai mari comori naziste. Unde erau ascunse artefactele - VIDEO

Politia a gasit una dintre cele mai mari comori naziste, intr-o camera secreta a unei case din Buenos Aires, Argentina, potrivit The Guardian. in total, politia a descoperit 75 de.

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Portugalia - Spania de la Campionatului European sub 21 de ani (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de luni noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi cele mai interesante cote si pariuri pentru meciul Portugalia - Spania, care se intalnesc in meci direct in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )