Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un frizer sucevean a castigat unul dintre cele mai importante concursuri organizate la nivel national

Adevărul Adevărul,
Un frizer sucevean a castigat unul dintre cele mai importante concursuri organizate la nivel national

Robert Nichitean, un tanar frizer din Suceava, a participat la Bucuresti la competitia , R. A, un eveniment destinat frizerilor din intreaga tara. Suceveanul a castigat aceasta competitie, intrand in echipa R. A , in care se afla 10 dintre cei mai buni frizeri din Romania. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai indragiti actori romani de la Hollywood, stea pe Aleea Celebritatilor (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati actori romani de la Hollywood, Marcel Iures, a primit o distinctie importanta sambata, odata cu alte nume mari ale culturii internationale. Pentru munca lor artistica,.

Politistii au descoperit una dintre cele mai mari comori naziste. Unde erau ascunse artefactele - VIDEO

Politia a gasit una dintre cele mai mari comori naziste, intr-o camera secreta a unei case din Buenos Aires, Argentina, potrivit The Guardian. in total, politia a descoperit 75 de.

Kanal D va difuza un nou sezon al unuia dintre cele mai de succes seriale turcesti, Bahar: Viata furata: cand incepe si ce se intampla in noul capitol

Unul dintre cele mai de succes productii turcesti revine pe micile ecrane din Romania. Reprezentantii Kanal D au anuntat ca postul va difuza din iulie un nou sezon Bahar: Viata furata.

Unele dintre cele mai stranii vietati au fost gasite in adancul oceanului [FOTO]

Daca va intrebati ce fel de vietuitoare traiesc in abisul oceanului, ei bine o echipa de cercetatori poate raspunde acestei intrebari, oferind ca exemplu o suita de specimenestranii, care seamana cu cele mai negre cosmaruri. Abisul este unul dintre cele mai mari si mai adanci habitate de pe planeta, fiind cel mai putin explorat mediu [].

Discursul reginei Elisabeta a II-a in fata Parlamentului de la Londra. Cele mai importante proiecte sunt legate de Brexit

In discursul sau anual, rostit miercuri in fata Parlamentului de la Londra, regina Elisabeta a II-a a acordat cea mai mare atentie problemelor legate de Brexit, informeaza presa britanica.

Cum trebuie evaluata corect locuinta si care sunt cele mai importante aspecte

Evaluarea corecta a locuintei este foarte importanta, indiferent daca proprietarul vrea sau nu sa vanda imobilul pe care il detine, pentru ca ii va creste sansele de tranzactionare la un pret corect si intr-un timp optim.

Unul dintre cei mai mari producatori de lenjerie intima ar putea intra in faliment

Curtea de Apel din Cluj va decide joi soarta companiei Jolidon, producatorul de lenjerie intima, care ar putea intra in faliment. Anul trecut afacerile producatorului clujean au crescut.

Compania japoneza Takata Emea, unul dintre cei mai mari producatori de componente auto: Majoram capacitatea de productie pentru fabricarea de centuri de siguranta din Arad. Intentionam sa angajam 200 de oameni in fabricile din Romania

Reprezentantii Takata Emea, care gestioneaza operatiunile producatorului de componente auto in Europa, Orientul Mijlociu si Asia, anunta ca vor continua investitiile in fabricile detinute in Romania, respectiv in Arad si Sibiu, unde vor angaja cel putin 400 de persoane in urmatoarea perioada. Oficialii companiei nipone au declarat, pentru News. ro, ca operatiunile din Romania inregistreza foarte bune performante.

TOATA ROMANIA ESTE iN STARE DE SOC !!! A MURIT UNUL DINTRE CEI MAI IUBITI FOTBALISTI AI STELEI !!! (FOTO)

Alexandru Amarandei, un profesor de sport a murit ieri dupa-amiaza, din cauza unor probleme la inima. Sanatatea barbatului nu era una foarte buna, iar in ultima timp se retrasese din sport. Era la pensie.

Sfarsitul si povestea unei legende. Daniel Day-Lewis si-a anuntat retragerea: Nu am simtit niciodata nevoia de a explica sau de a ma scuza pentru felul in care lucrez

Actorul britanic Daniel Day-Lewis 60 de ani), premiat de trei ori cu Oscar si considerat unul dintre cei mai buni artisti ai generatiei sale, si-a anuntat retragerea din industria filmului, invocand motive personale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )