Libnet.ro
UNICEF

23:15

Concursul International George Enescu 2016 - sectia Vioara

Adevărul Adevărul,
Concursul International George Enescu 2016 - sectia Vioara

Afluxul candidatilor spre aceasta binecunoscuta competitie, care de la infiintarea ei in 1958 a avut un destin atat de straniu, a inregistrat la aceasta editie un mare numar de violonisti se pare ca acest lucru s-a petrecut intocmai si la celelalte discipline incat s-a simtit nevoia unei trieri prealabile, cu toate ca pana la inceperea competitiei lotul se mai cerne de la sine. continuă pe Adevărul

CBRE sustine Festivalul si Concursul International George Enescu 2016-2017

Bucuresti - 13 septembrie 2016 CBRE Romania, lider pe piata de consultanta imobiliara din Romania, se implica in sustinerea Festivalului si a Concursului International George.

Concursul International George Enescu 2016

La data de 3 septembrie a. c. a inceput desfasurarea celui mai important eveniment artistic al anului desfasurat sub motto-ul Traieste-ti visul, competitie de prim rang aflata la cea de-a 25-a editie.

Concursul International George Enescu - Finala sectiunii violoncel

In seara zilei de 13 septembrie, aplauzele din sala Ateneului Roman s-au asternut peste ultimele acorduri ale concertelor in urma carora s-a stabilit ordinea acordarii premiilor la aceasta prestigioasa competitie.

Aeroportului International George Enescu din Bacau i se va aloca 66 de milioane de euro prin Master Planul de Transport. Cand vor incepe licitatiile

Autoritatile bacauane au anuntat ieri, in conferinta de presa, singura veste buna pentru Bacau din Master Plan-ul de Transport. Guvernul a inclus miercuri, 14 septembrie, Aeroportul International George Enescu in lista prioritara de investitii si a decis alocarea pentru acest obiectiv a 66 de milioane de euro, fara TVA. Pe termen mediu nu exista insa nicio promisiune pentru vreo autostrada, care sa treaca prin Bacau.

Un american a castigat concursul George Enescu

Acompaniat de Orchestra Filarmonicii George Enescu, sub bagheta dirijorului Alexandre Bloch, americanul Zlatomir Fung a castigat Concursul International George Enes-cu 2016, dupa ce a interpretat Simfonia concertanta op. 8 de Enescu. Pe locul al doilea s-a si-tuat Anastasia Kobekina Rusia), iar pe locul al treilea Mon Puo Lee Spania), potrivit Agerpres. Castigatorul concursului a fost anuntat de reputatul violoncelist David Geringas, presedintele juriului Sectiunii Violoncel.

Trei muzicieni din Coreea de Sud si cate unul din Kazahstan, Noua Zeelanda si Romania s-au calificat in semifinala Sectiunii de Vioara a Concursului Enescu 2016

Trei muzicieni din Coreea de Sud si cate unul din Kazahstan, Noua Zeelanda si Romania s-au calificat in semifinala Sectiunii de Vioara a Concursului International George Enescu 2016.

Muzicianul american Zlatomir Fung, in varsta de 17 ani, a castigat Concursul Enescu 2016, la sectiunea Violoncel

Muzicianul american Zlatomir Fung, in varsta de 17 ani, a castigat Concursul Enescu 2016, Sectiunea Violoncel, dupa o finala cu ovatii, care a avut loc, marti, la Ateneul Roman si in care a interpretat in premiera in istoria concursului Simfonia Concertanta Op. 8 de George Enescu. Pe locul al doilea s-a situat Anastasia Kobekina Rusia), iar pe locul al treilea Mon Puo Lee Spania).

Zlatomir Fung este castigatorul Concursului Enescu 2016 la Sectiunea Violoncel, dupa o Finala cu ovatii, in care a interpretat in premiera in istoria Concursului Simfonia Concertanta pentru Violoncel de George Enescu

Zlatomir Fung a castigat Concursul Enescu 2016, Sectiunea Violoncel, dupa o Finala cu ovatii, care a avut loc marti, 13 septembrie, la Ateneul Roman si in care a interpretat in premiera i.

Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii George Enescu: Parsifal ne scoate dintr-un anumit provincialism

Directorul Filarmonicii George Enescu, Andrei Dimitriu, a declarat la o conferinta de presa care a avut loc luni, la Bucuresti, ca spectacolul Parsifal la Ateneu scoate Romania dintr-un anumit provincialism. Concertul-spectacol Parsifal, dirijat de Christian Badea, va avea loc in zilele de7 si 8 octombrie 2016, la Ateneul Roman,si reprezinta deschiderea de gala a stagiunii de concerte a Filarmonicii George Enescu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )