Libnet.ro
UNICEF

21:30

Concursul pentru sefia scolilor, la start. Totul despre cea mai discutata functie publica din tara

Adevărul Adevărul,
Concursul pentru sefia scolilor, la start. Totul despre cea mai discutata functie publica din tara

A fost afisata lista cu dascalii admisi sa candideze la functia de director de scoala. Cei mai multi sunt actualii directori, iar acolo unde acestia nu s-au inscris la examen, au venit din spate profesori cu vechime si notorietate in scolile unde deja predau. Sunt insa si orase unde comisiile de concurs pentru functia de director nu s-au constituit, intrucat Consiliile Locale nu si-au desemnat reprezentanti. continuă pe Adevărul

Scandal privind concursul pentru directorii scolari: Liderii sindicali anunta ca vor iesi in strada pentru a protesta (VIDEO)

Scandalul privind concursul pentru directorii scolari este departe de final. Liderii sindicali reclama public metodologia si concursul si anunta ca vor iesi in strada pentru a protesta. De altfel,.

Concursul pentru directorii scolilor din Salaj. Cine sunt candidatii ramasi in cursa

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj a facut publica lista candidatilor pentru posturile de directori si directori adjuncti in scolile si gradinitele din judet. Sase din cei 109 aspiranti la un asfel de fotoliu au iesit din cursa inca de la faza selectiei de dosare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )