Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concursul pentru directorii scolilor din Salaj. Cine sunt candidatii ramasi in cursa

Adevărul Adevărul,
Concursul pentru directorii scolilor din Salaj. Cine sunt candidatii ramasi in cursa

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj a facut publica lista candidatilor pentru posturile de directori si directori adjuncti in scolile si gradinitele din judet. Sase din cei 109 aspiranti la un asfel de fotoliu au iesit din cursa inca de la faza selectiei de dosare. continuă pe Adevărul

Scandal privind concursul pentru directorii scolari: Liderii sindicali anunta ca vor iesi in strada pentru a protesta (VIDEO)

Scandalul privind concursul pentru directorii scolari este departe de final. Liderii sindicali reclama public metodologia si concursul si anunta ca vor iesi in strada pentru a protesta. De altfel,.

Concursul pentru sefia scolilor, la start. Totul despre cea mai discutata functie publica din tara

A fost afisata lista cu dascalii admisi sa candideze la functia de director de scoala. Cei mai multi sunt actualii directori, iar acolo unde acestia nu s-au inscris la examen, au venit din spate profesori cu vechime si notorietate in scolile unde deja predau. Sunt insa si orase unde comisiile de concurs pentru functia de director nu s-au constituit, intrucat Consiliile Locale nu si-au desemnat reprezentanti.

Tara, tara, vrem ostasi! Armata recruteaza soldati si gradati profesionisti pentru unitatile militare din Salaj

Peste 2. 000 de posturi de soldat si gradat profesionist sunt puse la bataie, in seria de instruire 2017, de catre Ministerul Apararii Nationale. 18 dintre acestea sunt in judetul Salaj.

Klaus Iohannis: Solutionarea dosarelor trebuie urgentata. Este inacceptabil sa stam si sa nu stim ce s-a intamplat la Revolutie, la Mineriade si cine sunt cei vinovati (VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahnnis a declarat joi ca l-a rugat pe procurorul general al Romaniei sa ia masurile necesare pentru ca cercetarile in dosare sa se faca mai rapid. Am avut o.

Peste 150 de lideri republicani si-au retras sprijinul pentru Donald Trump, candidat la prezidentialele din SUA: Care sunt declaratiile controversate ale magantului din cauza carora au luat aceasta decizie

Donald Trump a pierdut, in ultimul an, sprijinul a peste 150 de lideri republicani. Totul, din cauza declaratiilor sale controversate. Peste 40 de membri ai partidului au luat distanta fata de magnat doar.

Seara NEBUNA in preliminariile CM. Campioana europeana Portugalia a invins la scor de tenis pe Andorra, in timp ce Insulele Feroe au obtinut trei puncte pretioase in deplasarea din Letonia. Care sunt celelalte rezultate (FOTO)

Vineri seara a adus din nou meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018. A fost o seara cu multe goluri si diferente extraordinare de scor. Campioana europeana Portugalia a invins la.

Alina Arhire, eMAG: Ne pregatim pentru Black Friday din ianuarie

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, pregateste inca din luna ianuarie editia din acest an a Black Friday , eveniment sinonim cu reducerile, care va incepe pe 18 noiembrie, spune Alina Arhire, business unit manager al categoriilor.

Dragos Doros, ANAF: Pregatim un buton ANAF pentru plata datoriilor din aplicatiile de ebanking ale bancilor

Autoritatea Nationala de Administratie Fiscala ANAF) discuta cu bancile prezenta ANAF in aplicatiile de ebanking ale acestora printr-un buton, care sa permita utilizatorilor sa plateasca datorii pe care le au catre Fisc online, direct din aplicatia pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )