Libnet.ro
UNICEF

23:45

E CONDAMNAREA MOMENTULUI in Romania: 3 ani de inchisoare! SENTINTA, data in urma cu putin timp

B1 B1,
E CONDAMNAREA MOMENTULUI in Romania: 3 ani de inchisoare! SENTINTA, data in urma cu putin timp

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a anuntat, joi, sentinta in cazul fostului deputat PNL Mircea Rosca. Magistratii au decis pentru Rosca o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare pentru. continuă pe B1

DNA cere o pedeapsa maxima de 12 ani inchisoare pentru Viorel Hrebenciuc in dosarul retrocedarilor

Un procuror de la DNA a solicitat miercuri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea tuturor inculpatilor din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri la pedepse cu executare, orientate spre maximul prevazut de legea penala, relateaza Agerpres. Astfel, procurorul a cerut o pedeapsa maxima cu executare pentru fostul deputat Viorel Hrebenciuc, acuzat de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si spalare a banilor. Pedepsa maxima pentru constituire a unui grup infractional organizat este de 10 ani, iar pentru spalare de bani este de 12 ani.

Mircea Cosma va fi audiat la instanta suprema in dosarul in care a fost condamnat la 8 ani de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a programat pentru luni audierea fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, in dosarul in care acesta a fost condamnat la opt ani inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu, scrie Agerpres. Procesul se afla in faza de apel, la un complet format din cinci judecatori.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )