Libnet.ro
UNICEF

10:00

Condamnari exemplare pentru doi barbati care au impuscat un cerb si patru caprioare, dintre care trei gestante (Monitorul de Suceava)

Hotnews Hotnews,
 Condamnari exemplare pentru doi barbati care au impuscat un cerb si patru caprioare, dintre care trei gestante (Monitorul de Suceava)

Doi barbati care au impuscat in 2012 un cerb si patru caprioare, dintre care trei erau gestante, au fost condamnati de Curtea de Apel Suceava la 5 ani si, respectiv, 7 ani si doua luni de inchisoare, scrie Monitorul de Suceava. continuă pe Hotnews

Continua retinerile in cazul gruparii de hoti care furau bani din masini cu ajutorul unor sisteme de bruiaj. Doi barbati din Arad au ajuns in arest

Doi barbati de 39 si 41 de ani au fost retinuti de politistii din Sebes fiind cercetati pentru furtul unor sume de bani dintr-un autoturism aflat in parcarea mall-ului din Alba Iulia cu ajutorul unor sisteme de bruiaj a semnalului telecomenzii.

Doi barbati capturati in raidul impotriva lui al-Baghdadi

Doi barbati au fost capturati in timpul operatiunii americane impotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi care a condus la moartea liderului gruparii Statul Islamic SI), in noaptea de sambata spre duminica, a dezvaluit seful Statului Major al armatei americane, generalul Mark Milley, relateaza AFP.

Doi vietnamezi care au lucrat in Romania ar putea fi printre cei 39 de imigranti morti in Essex

Doi barbati din Vietnam, care au lucrat in Romania, s-ar putea numara printre cei 39 de migranti gasiti morti miercuri intr-un camion in comitatul britanic Essex, potrivit Mediafax, citand The Guardian.

Doi nemti care abuzau sexual copii din centre de plasament din Capitala, lasati inca in libertate. Pedofilii au fost condamnati la inchisoare, insa acestia au fugit in Germania

Doi nemti care au fost condamnati pentru trafic de minori, acte sexuale cu copii si trafic de droguri sunt liberi! Desi au fost condamnati inca de anul trecut la peste 6 ani de inchisoare fiecare, pedofilii nu se.

Vesti bune pentru romani! Categoria care scapa de aceasta taxa!

Vesti importante pentru o categorie de romani! Klaus Iohannis a promulgat, joi, o importanta prevedere. Astfel, conform modificarilor, firmele care desfasoara servicii de interes local sau national sunt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )