Libnet.ro
UNICEF

11:30

Condimentul nociv pe care toti romanii il au in bucatarie. Este folosit in aproape toate produsele

Playtech Playtech,
Condimentul nociv pe care toti romanii il au in bucatarie. Este folosit in aproape toate produsele

Fie ca facem pajituri sau mancaruri, condimentele sunt nelipsite, insa mare atentie la cantitatea pe care o folositi, in special la acest condiment. Specialistii trag un semnal de alarma. Condimentul nociv din bucatariile tuturor romanilor. A se consuma cu moderatie Nucsoara este un condiment pe care majoritatea dintre noi il adaugam in cantitati mici atunci . continuă pe Playtech

5 alimente care nu expira niciodata. Toti romanii le au in bucatarie si le pot folosi oricand

De foarte multe ori producatorii de alimente indica o data de expirare a acestora care nu coincide cu momentul in care alimentele devin nesigure pentru consum, ci, mai degraba, pentru a fi consumate cand au cea mai buna calitate. Cinci alimente care nu expira Daca inca aveti obiceiul de a arunca unul sau mai multe .

Alimentul cu care nu trebuie sa combini rosiile, niciodata. Din pacate, toti romanii fac aceasta greseala

Romanii sunt in mare parte gurmanzi, dar nici mancarurile traditionale nu ar putea prevesti o alta abordare culinara. Care este greseala noastra atunci cand vine vorba despre combinatiile fatale? Combinatii alimentare gresite. Cu ce sa nu mananci rosiile? N-ai fi crezut ca mananci gresit pentru corpul tau, pentru ca tocmai combinatiile gustoase si preferate de .

Intra in vigoare de maine! Toti romanii trebuie sa afle asta: ce se intampla pe 16 august 2020

Dupa numarul mare de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus si dupa cresterea progresiva a numarului victimelor decedate, Guverul Orban anunta noi masuri drastice in ceea ce priveste Strea de Alerta. Se prelungeste Starea de Alerta in Romania Conform deciziei Guvernului, de maine, 16 august, Starea de Alerta se prelungeste, pentru a treia oara .

Data fixata de Curtea Constitutionala pentru a transa disputa pe legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament

Curtea Constitutionala urmeaza sa discute peste aproape o luna sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si Guvernului asupra Legii prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament doar in cazul scrutinului la finalul mandatului actual. Legea a fost initiata de PSD, ALDE si UDMR.

Iohannis a atacat la CCR legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea ConstitutionalaCCR) in privinta legii prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament doar in cazul scrutinului la finalul mandatului actual. Legea a fost initiata de PSD, ALDE si UDMR, conform Hotnews.

Iohannis a atacat la CCR legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea ConstitutionalaCCR) in privinta legii prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament doar in cazul scrutinului la finalul mandatului actual. Legea a fost initiata de PSD, ALDE si UDMR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )