Libnet.ro
UNICEF

11:00

Intra in vigoare de maine! Toti romanii trebuie sa afle asta: ce se intampla pe 16 august 2020

Playtech Playtech,
Intra in vigoare de maine! Toti romanii trebuie sa afle asta: ce se intampla pe 16 august 2020

Dupa numarul mare de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus si dupa cresterea progresiva a numarului victimelor decedate, Guverul Orban anunta noi masuri drastice in ceea ce priveste Strea de Alerta. Se prelungeste Starea de Alerta in Romania Conform deciziei Guvernului, de maine, 16 august, Starea de Alerta se prelungeste, pentru a treia oara . continuă pe Playtech

Digi |RCS-RDS a facut marele anunt: toti romanii trebuie sa stie. Concurenta e in sedinta de urgenta

Grupul Digi |RCS-RDS a venit cu o veste extraordinara pentru piata din Romania. Datele au fost comunicate pe 14 august si cuprind al doilea trimestru din 2020. Domeniul la care Digi |RCS-RDS.

Ce se intampla, de fapt, cu apa calda in Bucuresti? Toti cei care stau la bloc trebuie sa afle asta

Inca o lovitura pentru bucuresteni! Ce se intampla cu apa calda a celor care locuiesc la bloc? Capitala este deja de o buna vreme cunoscuta pentru problemele pe care cetatenii le intampina in privinta apei calde. Ce se intampla cu apa calda? Anunt pentru bucurestenii care stau la bloc Lovitura devastatoare pentru toti cei care .

RCA 2020. Legea care urmeaza sa intre in vigoare vizeaza toti soferii

Soferii ar putea sa faca dovada incheierii unei polite RCA si prin prezentarea acesteia in format digital politistilor de la rutiera, atunci cand sunt trasi pe dreapta. Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF) solicita autoritatilor sa vina in sprijinul asiguratilor RCA. Soferii ar putea prezenta polita RCA in format electronic AURSF vrea sa clarifice, .

Insecta mai periculoasa decat tantarul. ii terorizeaza pe toti romanii in aceasta vara

A aparut o insecta mai periculoasa decat tantarul la noi in tara. Tigrul de platan este o insecta venita din America de Nord si face ravagii in aceasta perioada in parcurile din toata Romania. Aceasta insecta este mai periculoasa decat tantarul. Terorizeaza toata Romania in aceasta vara Insecta mai periculoasa decat tantarul. ii terorizeaza pe .

Toti soferii trebuie sa afle urgent: se schimba radical sistemul RCA. Care sunt efectele pentru romani?

Romania, in 2020, a descoperit ca foarte multe sisteme au scapari care afecteaza cetatenii. Asa e cazul si cu polita RCA. Din fericire, o schimbare e luata in calcul. in 12.

Vestea surpriza pentru Dacia: se intampla deja in Romania si toti soferii trebuie sa stie asta

Dacia e intr-un moment dificil: vanzarile din 2020 au fost afectate si are in pregatire cateva modele noi. Totodata, are si-o masina electrica pe care vrea s-o lanseze in 2021.

Florin Citu, anunt de ultima ora. Schimbare majora la ANAF! Toti romanii sunt vizati!

Florin Citu a anuntat, miercuri seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ca romanii nu vor mai fi nevoiti sa stea la cozi la Administratia Financiara ca sa-si plateasca taxele si impozitele, deoarece de acum inainte platile vor putea fi facute online.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )