Libnet.ro
UNICEF

21:45

Conditia in care vom intra din nou in stare de urgenta. Apelul lui Nelu Tataru

B1 B1,
Conditia in care vom intra din nou in stare de urgenta. Apelul lui Nelu Tataru

Inevitabilul s-a produs. Romania a depasit bariera de peste 1000 de noi infectari cu coronavirus pe zi. Grupul de Comunicare Strategica a raportat, joi, 1030 de cazuri noi dupa un record de teste. in acest. continuă pe B1

Zonele rosii din Romania. Orasele si judetele care pot intra in carantina

Legea carantinei si izolarii prevede ca anumite zone din tara, considerate rosii din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus, pot intra in carantina. Odata cu declararea carantinei de catre autoritati, acele zone vor fi ca in timpul starii de urgenta. Romania a ajuns sa aiba aproximativ 700 de noi infectari pe zi, de la .

Judetul care poate intra in carantina. Ce se intampla acum: este de necrezut

Prefectura judetului Arges urmareste numarul cazurilor de noi imbolnaviri cu coronavirus din judet si urmaza sa ia o decizie, la inceputul saptamanii viitoare, privind carantinarea unora dintre zonele unde cazurile de infectie au crescut simtitor. Prefectura judetului Arges ar putea plasa in carantina 12 localitati din judet, din cauza coronavirusului Prefectura Arges a anuntat, miercuri, .

Escrocul care imita vocile personalitatilor a fost din nou retinut de Politie

Romi Varga, un escroc specializat in imitarea vocilor unor persoane publice, a fost din nou retinut .

Presedintele Braziliei, testat din nou pozitiv la COVID-19

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost din nou testat pozitiv pentru COVID-19.

Coronavirus Brazilia: Bolsonaro, testat din nou pozitiv pentru Covid-19

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost din nou testat pozitiv pentru COVID-19, la al treilea test facut de cand s-a imbolnavit pe 7 iulie, a spus secretariatul Ministerului Comunicatiilor, relateaza Reuters.

Nelu Tataru ii raspunde lui Mihai Gadea: cand vom ajunge la acea stare de urgenta!

Nelu Tataru a intervenit printr-o convorbire telefonica in emisiunea Sinteza Zilei de joi, unde a vorbit despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri de coronavirus din ultima vreme.

Coronavirus. Muntenegru instituie din nou starea de urgenta, dupa ce s-a declarat tara libera de Covid-19

Muntenegru a reintrodusstarea de urgentain urma inmultirii accentuate a cazurilor de infectie cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, relateaza agentia EFE. Asta, desi in data de2 iunie.

Alex Zanardi a fost transferat din nou la terapie intensiva

Campionul paralimpic Alex Zanardi, care, marti, a fost transportat de la spitalul din Siena la un centru de recuperare, a fost transferat, vineri, la terapie intensiva, din cauza instabilitatii conditiilor sale clinice.

Cristian Cioaca din cazul Elodia Ghinescu, din nou in fata judecatorilor. Decizie de ultima ora

De foarte multi ani a intrat intr-un con de umbra fostul politist Cristian Cioaca. El a intrat in atentia presei dupa declansarea scandalului Elodia Dinescu si interminabilului foileton ce a urmat. Cristian Cioaca din cazul Elodia Ghinescu, din nou in fata judecatorilor Va mai aduceti aminte de Cristian Cioaca, devenit celebru peste noapte, in coditii .

Nicusor Dan: Societatea romaneasca a avut o reactie foarte buna in debutul pandemiei, dar s-a relaxat prea devreme. Am avut zile in care plecau bolnavii din spital, pentru ca nu puteau fi sanctionati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a comentat evolutia epidemiei de coronavirus din Romania, miercuri, in direct pe B1 TV, si sustine ca desi societatea.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )