Libnet.ro
UNICEF

21:00

Conditia impusa de Donald Trump pentru a-i lasa pe regizori sa filmeze pe proprietatile sale, dezvaluita de actorul Matt Damon

Adevărul Adevărul,
Conditia impusa de Donald Trump pentru a-i lasa pe regizori sa filmeze pe proprietatile sale, dezvaluita de actorul Matt Damon

Actorul Matt Damon a dezvaluit in cadrul unui interviu care este conditia impusa de presedintele american Donald Trump pentru a permite oamenilor din industria cinematografica sa filmeze pe proprietatile lui. continuă pe Adevărul

Republicanii i-au cerut lui Donald Trump sa nu anuleze programul Daca pentru tinerii imigranti

Purtatorul de cuvant al Republicanilor, Paul Ryan, l-a cerut presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, sa nu abroge un program din era Obama care-i protejeaza pe imigrantii tineri fara acte, relateaza BBC.

Donald Trump promite o donatie de un milion de dolari din banii sai pentru victimele uraganului Harvey

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a promis ca va face o donatie de un milion de dolari din banii sai pentru persoanele din Texas si Louisiana care au avut de suferit ca urmare a devastatorului uragan Harvey.

Donald Trump va dona un milion de dolari din contul personal pentru eforturile de reconstructie dupa Uraganul Harvey

Presedintele american Donald Trump va dona un milion de dolari pentru eforturile de reconstructie din Texas, stat distrus de Uraganul Harvey, conform purtatoarei de cuvant a Casei Albe, Sarah.

Care este singura aplicatie pe care Donald Trump are voie sa o foloseasca pe telefonul sau

Telefonul lui Donald Trump este restrictionat puternic de catre responsabilii cu securitatea de la Casa Alba. Din motive lesne de inteles, iPhone-ul 7 pe care il foloseste poate fi utilizat intr-un mod extrem de limitat.

Donald Trump nu mai vrea tineri imigranti. Decizia dura luata de presedintele Statelor Unite

Presedintele american Donald Trump a decis sa puna capat unui program care permitea sutelor de mii de tineri imigranti ilegali sa ramana in Statele Unite, prin acordarea echivalentului unui permis de.

Donald Trump i-a transmis premierului Japoniei ca este pregatit sa foloseasca arme nucleare impotriva Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump l-a asigurat, luni, pe premierul japonez Shinzo Abe de disponibilitatea Statelor Unite de a recurge la armele nucleare impotriva Coreei de Nord, daca va fi necesar, potrivit unui comunicat al Casei Albe. Fostul sef al serviciilor de informatii israeliene, Amos Yadlin, indeamna Washingtonul sa atace preventiv Coreea de Nord daca are capacitatea de a o face.

Washington Post: Donald Trump ar planui sa retraga Statele Unite din acordul comercial cu Coreea de Sud

Presedintele american Donald Trump ar intentiona sa retraga Statele Unite din acordul comercial cu Coreea de Sud, care a intrat in vigoare in 2012.

VIDEO Ce sfaturi i-a dat Barack Obama lui Donald Trump, la preluarea mandatului

Fostul presedinte american Barack Obama i-a lasat lui Donald Trump in Biroul Oval o scrisoare de aproximativ 300 de cuvinte, atunci cand omul de afaceri a fost investit in functia de sef al Statelor Unite.

Donald Trump ia in calcul SUSPENDAREA comertului cu tarile care fac afaceri cu Phenianul

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca Statele Unite ale Americii iau in calcul suspendarea oricarei forme de comert cu orice tara care face afaceri cu Coreea de Nord, informeaza.

Donald Trump, intrebat daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Vom vedea!, a raspuns presedintele american Donald Trump cand a fost intrebat, duminica, in timp ce pleca de la slujba religioasa, daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord, relateaza Reuters.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )