Libnet.ro
UNICEF

10:00

Eugen Tomac: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban; avem obligatia sa dam un guvern tarii

Adevărul Adevărul,
Eugen Tomac: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban; avem obligatia sa dam un guvern tarii

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP. continuă pe Adevărul

EUGEN TOMAC: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

Parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban, dar doar cu anumite conditii

Eugen Tomac a anuntat, duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca toti parlamentarii PMP vor vota investirea Guvernului Orban in Parlament, in anumite conditii. Printre cerinte se afla acordarea unei atentii sporite proiectelor de infrastructura si reducerea numarului de parlamentari la 300, relateaza Mediafax.

Deputatii minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban. Varujan Pambuccian: Nu am avut conditii specifice

Cei 17 deputati ai minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban, care trebuie sa asigure un an stabil, a anuntat, luni, Varujan Pambuccian, liderul acestora, transmite.

PMP si grupul minoritatilor nationale anunta ca vor vota Cabinetul Orban

Eugen Tomac a anuntat ca, in urma negocierilor, a semnat cu Ludovic Orban un protocol de colaborare pentru sustinerea Guvernului PNL. Liderul PMP a precizat ca in linii mari toti parlamentarii partidului vor vota, transmite Mediafax. De asemenea, Varujan Pambuccian a declarat, ca grupul minoritatilor nationale va vota investirea Guvernului Orban in Parlament, cu sugestia ca secretarul general al Guvernului sa aiba rang de ministru.

PMP va vota pentru guvernul Ludovic Orban: Ce conditii ar trebui sa respecte PNL pentru acordarea sprijinului(VIDEO)

PMP a decis, duminica, in sedinta Consiliului National, ca va vota guvernul Orban, daca vor fi repsectate mai multe conditii. Tinand cont, insa, de situatia in care se afla tara si de.

Ce conditii pune Tomac ca PMP sa voteze investirea Guvernului

Eugen Tomac a declarat duminica faptul ca parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Or.

EUGEN TOMAC: Am semnat cu PNL un protocol de colaborare politica

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat luni ca a semnat cu presedintele PNL, Ludovic Orban, un protocol de colaborare politica si de sustinere pentru investirea noului Executiv si s-a declarat multumit de acest document, informeaza Agerpres.

Eugen Tomac contesta cifrele publicate de USR: Avem parte de o campanie electorala cu o inflatie de sondaje neasumate, prezentate pe surse cu scopul de a manipula

Liderul PMP, Eugen Tomac, contesta un studiu prezentat de USR in care Dan Barna este cotat cu 18% in intentiile de vot la alegerile prezidentiale. Tomac a venit cu alte cifre potrivit carora Theodor Paleologu ar fi.

TRAIAN BASESCU: Pe parlamentarii PMP i-a deranjat ca Orban si-a schimbat pozitia la cererea lui Tariceanu

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca parlamentarii PMP au fost nemultumiti, nu pentru ca nu au primit portofolii in Guvern, in conditiile in care erau dispusi sa-si asume riscurile guvernarii alaturi de PNL, ci i-a nemultumit schimbarea de pozitie a premierului desemnat Ludovic Orban dupa ce Calin Popescu Tariceanu, unul din marii luptatori pentru implementarea programului Dragnea, a respins intrarea PMP la guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )