Libnet.ro
UNICEF

05:30

Conditii mai grele pentru vanzarea unei masini accidentate: CSA ofera acces online la istoricul daunelor

B1 B1,
Conditii mai grele pentru vanzarea unei masini accidentate: CSA ofera acces online la istoricul daunelor

Persoanele care detin polita obligatorie de raspundere civila auto RCA) au acces, de la finele saptamanii trecute, la informatiile referitoare la istoricul daunelor proprii, inscrise in baza de date. continuă pe B1

Scumpirile de tin lant. De maine platim mai mult pentru gaze

De maine platim mai mult pentru gaze. Scumpirea se va vedea atat in facturile populatiei cat si in preturile alimentelor. Din cauza costurilor tot mai mari, producatorii anunta un nou val de scumpiri.

Bulgaria vrea sa asfalteze un drum in Grecia pentru finalizarea unei rute intre Ruse si Marea Egee

Bulgaria este dispusa sa asfalteze o portiune de un kilometru si jumatate de drum pe teritoriul Greciei, afectata de lipsa fondurilor, astfel incat soseaua Ruse-Mazaka, care va fi cea mai scurta legatura intre Bucuresti si litoralul Marii Egee, sa devina complet operationala, relateaza Mediafax, care citeaza site-ul bulgaresc Novinite. Daca va deveni operational, acest coridor rutier va fi cea mai scruta ruta intre Bucuresti si Marea Egee.

Social TV, tot mai interesant pentru romani

Televizoarele Social TV stiga tot mai mult teren in preferintele romanilor si intr-un an se va ajunge ca 3 din 10 aparate cumparate sa faca parte din aceasta categorie, anunta un comunicat de presa al Flanco.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )