Libnet.ro
UNICEF

23:15

in ce conditii se poate face vaccinul anti-COVID

Adevărul Adevărul,
in ce conditii se poate face vaccinul anti-COVID

In Romania, vaccinarea impotriva noului coronavirus va fi gratuita si neobligatorie, au anuntat autoritatile. Medicii infectionisti explica si in ce masura este utila vaccinarea unei persoane vindecate de COVID-19. continuă pe Adevărul

Orban: Ne dorim sa deschidem scolile, dar acest lucru nu se poate face decat pe baza unei analize foarte serioase

Premierul Ludovic Orban spune ca redeschiderea scolilor nu se poate face decat in urma unei analize astfel incat riscul de crestere a numarului de cazuri de coronavirus sa fie minim.

Macron si Merkel cer statelor G20 sa contribuie financiar la vaccinarea impotriva COVID-19 in tarile sarace

Presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarul german Angela Merkel le-au cerut sambata statelor grupului G20 ca in lupta impotriva pandemiei COVID-19 sa fie solidare economic cu statele mai sarace, contribuind financiar la eforturile de a face accesibila vaccinarea in toate aceste tari, relateaza Agerpres.

Macron si Merkel cer statelor G20 sa contribuie financiar la vaccinarea impotriva COVID-19 in tarile sarace

Presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarul german Angela Merkel le-au cerut sambata statelor grupului G20 ca in lupta impotriva pandemiei COVID-19 sa fie solidare economic cu statele mai sarace, contribuind financiar la eforturile de a face accesibila vaccinarea in toate aceste tari, potrivit agentiilor AFP si EFE, scrie Agerpres.

CORONAVIRUS |Macron si Merkel cer statelor G20 sa contribuie financiar la vaccinarea impotriva virusului in tarile sarace

Sambata, presedintele francez, Emmanuel Macron, si cancelarul german, Angela Merkel, le-au cerut statelor grupului G20 ca in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus sa fie solidare economic cu statele mai.

INTERVIU Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania: Vaccinarea va fi gratuita. Armata si structuri din MAI vor fi implicate in distribuirea si transportul vaccinului Cand ar putea incepe vaccinarea populatiei

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca scenariul cel mai optimist este ca primele doze de vaccin sa ajunga in Romania la sfarsitul lunii decembrie, iar in cel mai pesimist scenariu, in primul trimestru din 2021. Populatia se va putea vaccina dupa aproximativ 2-3 luni de la debutul campaniei de vaccinare in tara noastra, iar vaccinarea va fi gratuita si voluntara. in distribuirea si transportul vaccinului vor fi implicate Armata si structuri din Ministerul de Interne.

Meteo. Toamna face ravagii in Romania. Ploile si ninsorile pun stapanire pe tara

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei vin cu o noua prognoza. Toamna face ravagii in tara! Dupa ce toata vara am dus dorul ploilor, acum acestea pun stapanire pe intreg teritoriul. Ninsorile isi vor face si ele aparitia in unele zone. Meteo ANM: Ploi si ninsori pe intregul teritoriul Romaniei Specialistii vin cu o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )