Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce conditii pune Tomac ca PMP sa voteze investirea Guvernului

România Liberă România Liberă,
Ce conditii pune Tomac ca PMP sa voteze investirea Guvernului

Eugen Tomac a declarat duminica faptul ca parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Or. continuă pe România Liberă

Parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban, dar doar cu anumite conditii

Eugen Tomac a anuntat, duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca toti parlamentarii PMP vor vota investirea Guvernului Orban in Parlament, in anumite conditii. Printre cerinte se afla acordarea unei atentii sporite proiectelor de infrastructura si reducerea numarului de parlamentari la 300, relateaza Mediafax.

Barna: Sustinem investirea Guvernului Orban. Pozitia USR este transanta

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica la Brasov ca partidul sau va sustine investirea Guvernului Orban, indiferent de nemultumirile din interior. Acesta a adaugat ca luni urmeaza sa semneze si un acord politic alaturi de premierul desemnat Ludovic Orban, subliniind ca e important sa scapam de Guvernul Dancila.

Dan Barna, anunt transant: USR va vota investirea Guvernului Orban. Semnam luni un acord politic

Alianta USR-PLUS va sustine investirea Guvernului Ludovic Orban, iar daca vor exista eventuale nemultumiri la adresa unuia sau altuia dintre ministrii propusi, vor fi discutate transant in comisii, a declarat du.

Cum arata programul propus de Ludovic Orban pentru investirea Guvernului

Premierul propus, Ludovic Orban, a transmis, vineri, o scrisoare catre presedintii celor doua camere ale Parlamentului prin care propune o investire rapida a guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )